JESU LI TO TA LJUDSKA PRAVA ZA KOJA SE SAVET EVROPE ZALAŽE? Na tzv. Kosovu pucaju na decu, tuku i maltretiraju ljude, crkve pretvaraju u javne toalete, cveta kriminal i korupcija...
Foto: Printscreen/Stefan Stojanović

Na takozvanom Kosovu pripadnici specijalne policije pucaju u nevine Srbe u trenutku dok okopavaju svoje bašte, policajci bez ikakvog razloga na Badnji dan pucaju i teško ranjavaju srpsku decu, upadaju u srpske kuće gde maltretiraju i hapse ljude... U ovoj lažnoj državi otimaju imovinu Srpskoj pravoslavnoj crkvi, pravoslavne hramove koje prethodno otmu pretvaraju u štale i divlje toalete, na ovoj teritoriji otimaju hektare crkvenog zemljišta...

Kakva je to država? Nikakva, i nije država. To je teritorija na kojoj jedan narod, srpski, ostaje bez lekova i medicinskog kiseonika jer su uzurpatori odlučili da ga proteraju, rasele. Odlučio Aljbin Kurti da Srbe, srpske majke, bebe, starce, ostavi bez lekova. Ostavio ih je i bez hrane jer je zabranio ulazak srpske robe.

Nije to država, to je parče otete zemlje. To je mesto gde srpski narod ne može da primi svoje penzije, dečje dodatke, socijalnu pomoć jer je prištinska vlast zabranila upotrebu dinara.

JESU LI TO TA LJUDSKA PRAVA ZA KOJA SE SAVET EVROPE ZALAŽE? Na tzv. Kosovu pucaju na decu, tuku i maltretiraju ljude, crkve pretvaraju u javne toalete, cveta kriminal i korupcija...

 

 

To je teritorija gde jedan narod gleda kako mu prekopavaju groblja, kako im rasturaju kosti očeva. To je mesto gde je zločinac izlomio nadgrobni spomenik srpskom dečaku na groblju u Južnoj Mitrovici, a zatim otvorio grob i njegove kosti razbacao. To je mesto gde sveštenik sa svojom suprugom i decom u ovom gradu živi u dvorištu pravoslavne svetinje koju čuva, a koja je opasana bodljikavom žicom.

Kosovo nije država. Kosovo je mesto gde jedan narod pati, strada, ali ipak opstaje i ostaje. To njihovo Kosovo je sve sem države.

Na toj teritoriji prištinski vlastodršci zarađuju ogroman novac prodajom droge, baš tu žive oni koji u regionu važe za najveće narko-dilere kakav je onaj Kurtijev pobratim Besnik Mujeci, koji je u Albaniji pao sa pola miliona evra vredne droge.

Kosovo je teritorija gde su Srbima, u logorima, lomili lobanje, ruke, rebra, noge i odakle su ih vozili u Albaniju gde su im naživo vadili organe.

E to vam je to Kosovo koje SE grli svojim rukama. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading