Aleksandar Vučić
Foto: Tanjug/TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se novom objavom na Instagram nalogu ''avucic''.

- Ono što je važno za ljude, to je da mi nastavimo naš ekonomski razvoj, da nastavimo da radimo sa svim partnerima, da nastavimo da radimo zajedno sa svojim prijateljima, da razvijamo svoju zemlju. Moraćemo da radimo još snažnije, još jače, da još više gradimo, da se još više borimo, i Srbija će po tom pitanju, uveren sam, imati uspeha - naglasio je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da očekuje da će nova vlada Srbije biti izabrana za 10 do 15 dana, pre majskih praznika, i da se sa novom vladom dočeka veliki sabor sa Republikom Srpskom.

- Da dočekamo vaskršnje praznike i veliki sabor sa Republikom Srpskom, sa novom vladom to bi imalo smisla - rekao je Vučić za Javni servis.

Vučić je napomenuo da može da bude manjih pomeranja, ali da se nada da poslanici neće da se ljute ako budu morali da rade za prvomajske praznike.

Vučić je istakao i da će osnovni cilj nove vlade biti zaštita vitalnih nacionalnih i državnih interesa i da će ostati na slobodarskom kursu.

 

 

Rekao je i da je bio zadovoljan funkcionisanjem stare vlade, ali da nekih promena mora biti.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je danas da je otvaranje direktne avio linije Beograd - Mostar veoma značajno i za ljude iz Trebinja i okoline, kao i zapadne Hercegovine i da je to prilika za razvoj partnerskih i ekonomskih odnosa Srbije i BiH.

Dodao je da će ga danas u Mostaru dočekati zvaničnici BiH i Mostara, kao i da pretpostavlja da će se na večeri pojaviti i hrvatski premijer Andrej Plenković.

Vučić je to rekao gostujući na Javnom servisu, kada je ocenio da je avio-linija Beograd - Mostar naš interes, kao i interes BiH.

Avio-linija Beograd - Mostar obnovljena je nakon 33 godine i danas prvi avion Er Srbije poleće za Mostar, a leteće tri puta nedeljno.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ovako izgleda mesto na kojem je Danka Ilić stradala pre 19 dana. Cveće je uvelo, a igračke koje su ostale slamaju srca svakom ko prođe tuda i podsećaju na tek započeto detinjstvo 💔 #alo #alodnevnenovine #alonovine #dankailic #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fy ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Anja

15.04.2024 20:09

Predsednik je poslao snažnu poruku da aktuelna vlast ne prestaje da radi i brine za svoj narod i za vreme praznika.

Goca

15.04.2024 20:13

Tako je,nastavicemo borbu za bolju i jacu Srbiju

Pavle

15.04.2024 20:14

Borba za Srbiju je stalna i moramo biti slozni za bolju buducnost nase zemlje

Luka

15.04.2024 20:15

Moramo zajedno da se borimo da nasa Srbija bude jaca i snaznija

Lazar

15.04.2024 20:16

Predsednikova borba za bolju buducnost naseg naroda je svakodnevna