Dragan Đilas
Foto: Alo/Printscreen

Opozicija oko koalicije Srbija protiv nasilja proživljava nikada teže dane. Autokratija Dragana Đilasa, koja vlada godinama u redovima opozicije, dolazi na naplatu te ga napušta jedan po jedan član. Prvo je pre neki dan otišla internacionalni sekretar stranke Ana Stevanović, da bi juče ujutru Pavle Grbović izleteo iz poslaničkog kluba SSP-a kao da ga nikada nije ni bilo. 

Taman kada su Đilasovci pomislili da je to bilo sve od rasparčavanja što se jučerašnjeg dana tiče, uveče je stigao hladan tuš sa juga Srbije, iz Niša. Naime, visoko pozicionirani član Stranke slobode i pravde iz Niša, Sekretar izbornog štaba za grad Niš Dušan Anđelković na društvenim mrežama je obavestio javnost da napušta Dragana Đilasa!

tvit dušan anđelković

Printscreen

 

 

On je tada otkrio javnosti da njegove stranačke kolege narodni poslanici Đilas, Marinika i kompanija nisu hteli da prihvate predlog da se odreknu svojih zarada u korist žrtava majskih tragedija. Taj predlog nisu hteli da prihvate ni ostali psoalnici koji su dobili mandate sa liste Srbija protiv nasilja. Naveo je da još mnogi njegovi predlozi nisu prihvaćeni, te da nije imao drugog izbora nego da napusti stranku.

Izgleda da najavljeni bojkot izbora nikakve veze sa izbornim uslovima nema, već sada postaje jasno da te izbore ne bi imao ko iz redova opozicije da sprovede, pošto svakoga dana Dragan Đilas ostaje bez nekog člana. Neko ode svojom voljom poput Dušana Anđelkovića i Ane Stevanović, a neko izleti iz poslaničke grupe poput Pavla Grbovića.

Ko poslednji napusti Đilasa, nek ugasi svetlo!

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading