Dinko Gruhonjić
Foto: Printscreen/Printscreen

Brnabić je skrenula pažnju na to kako bi izjava Dinka Gruhonjića prošla da je umesto Srpske pravoslavne crkve pomenuo džamiju ili katoličku crkvu.

- Ja se ne bih bavila Gruhonjićem, deluje mi kao čovek koji ima brojne probleme. Da se bar izvinio kada je video da je povredio osećanja brojnih ljudi...Nije Dinko Gruhonjić problem, takvih ima, veći problem mi je Filozofski fakultet u novom Sadu i njihov dekan. Kako je ona branila Gruhonjića i kako se to odrazilo na te studente je veći problem. Danas se valjda pohvalno treba izražavati prema ljudima kao što su Dinko Gruhonjić, Aida Ćorovići i Kesić. Da je neko u Nemačkoj rekao da ima lepo ime Adolf, kao Adolf Hitler, da li bi bilo smešno? Da je umesto Srpske pravoslavne crkve rekao da će praviti pabove od džamija, odmah bi bio smenjen, ali pošto je to rekao za Srbe, onda je to sloboda mišljenja - rekla je Brnabić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (7)

Loading
Anika

07.04.2024 22:54

Srbi su krivi za sve i svasta, a zato nas moze da pljuje ko stigne i to zaista nije fer. Jedna velika nepravda

Anika

07.04.2024 23:00

BIlo cija rec ima tezinu i sve se svima opravdava osim Srbima. Nama nista nije dozvojleno i mi smo uvek krivi svima za sve

Dana

07.04.2024 23:02

Kada se vređaju Srbi tad niko ne obraća Pažnju. Velika nepravda prema našem narodu

Rile

07.04.2024 23:06

U Srbiji ljudi postaju sve nije bitno koje si vere ali ovaj olos Dinko ocigledno nije samo uvredio Pravoslavne vernike i crkvu vec i ostale ljude druge vere!

Kukavice

07.04.2024 23:21

Sta create Srbi? Ko vam Brani DA uzmete Pravda u rule sami...kaznite zlo