Prikupljanje potpisa SNS za beogradske izbore
Foto: Alo/Alo

- Dajem podršku zato što sarađujemo odlično sa opštinom Savski venac, na svaki naš zahtev oni nam izađu u susret, jako su dobri za saradnju, iz tih razloga i zbog njih dajem podršku i stranci, jer su jako puno uradili za nas. 

Na pitanje novinarke Alo! koje su to tri najvažnije stavri koje su prema njenom mišljenju značile u smislu promene, ona je poručila sledeće:

- S obzirom da sam ja penzionerka, Opština organizuje posebno za penzinere besplatne lekarske preglede veoma često, a to nam olakšava da ne moramo da idemo redovnim putem, da zakazujemo preglede, da čekamo dosta dosta dugo, nego to sve dobijemo na tacni. To su veoma dobri pregledi, danas je to recimo internistički pregled i to u Domu zdravlja Savski venac i Dom zdravlja Železnica, znači to je po mom mišljenju veoma lepo sa njihove strane. Takođe, za nas starije organizuju bepslatne izlete, druženja i ono što je bitno jeste da, recimo, u zgradi u kojoj stanujem, sve što sam ih zamolila da se uradi oni su uradili: radovi u dvorištu, zamena poštanskih sandučića i tako redom i bitno je da mi penzioneri, govorim za Topčidersko brdo i Senjak imamo posebno jedan deo za senionere gde se mi okupljamo. Ja tamo vodim etno radioNICU, imamo i filskulturu, slikarske radionice na kojima se jako lepo družimo - rekla je naša sugrađanka.

Gospođa koja je došla da podršku listi SNS ocenila je da su oni najbolji do sada.

- Oni su najbolji do sada, od njih bolje nemamo, možemo samo da lutamo ko guske kroz maglu. Bolji ljudi ne postoje od SNS - navela je Beograđanka.

Na pitanje novinarke, koji su to benefiti na kojima je najviše zahvalna, ona je navela sledeće:

- Zahvalna sam jer nam penzija nikada ne kasni, dolazi strogo na vreme i daju nam povišice, svuda nas vode i sa njima smo sigurni - zaključila je ona.

Jedan naš sugrađanin, na pitanje zašto je danas došao da da podršku listi SNS i zbog čega je to za njega važno, on je objasnio:

- To to je veoma važno, jer su oni za nas uradili sve sto smo da sad tražili, ja verujem u našeg predsednika i stranku SNS i smatram da ćemo uspeti u onome sto tražimo i želimo.

Na pitanje, na koji način vidi najveće benefite tokom svih ovih godina, on je kratko odgovorio:

- Najviše se vidi na doprinosu, na izgradnji, doprineli su celoj Srbiji, pomažu siromašnima, vidi se u izgradnji auto-puteva, a mojoj porodici to sve znači i mi smo svi za SNS - zaključio je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (16)

Loading
Ана

06.04.2024 14:29

И увек ће подржати СНС, јер грађани подржавају развој и просперитет Србије.

Kole

06.04.2024 14:31

Ovo je dokaz koliko veliku podrsku ima SNS! Zajedno do pobede!

Mila

06.04.2024 14:32

Narod u Srbiji voli SNS i ništa novo nije da ima ovoliku podršku!

Nina

06.04.2024 14:33

SNS zasluženo dobija ovoliku podršku od naroda!

Uki

06.04.2024 14:34

Opozicija moze samo da sanja da ima ovoliku podrsku!

Goran

06.04.2024 14:34

Narod zna koga treba da podrži, Vučić je dokazan političar to samo mogu da kažem.

Ivana

06.04.2024 14:36

Gradjani podrzavaju onoka ko brine o njihovoj zemlji

Ivana

06.04.2024 14:39

SNS brine o razvoju Srbije i zato ima ogromnu podrsku

Dara

06.04.2024 14:40

Zadovoljstvo građana Srbije je i više nego očigledno kad je predsednik u pitanju.

Ivana

06.04.2024 14:41

Podrzavamo napredak Srbije zbog toga biramo SNS