Dragan Đilas
Foto: Alo/Foto: Alo!

Gazda prozapadne opozicije Dragan Đilas, koji je mesecima tražio hitno ponavljanje beogradskih izbora, održanih 17. decembra prošle godine jer je njegova koalicija tada novodno pokradena, sada traži njihovo odlaganje, i to čak za septembar.

Najpre su on i ostali liderčići koalicije koju predvodi kukali da je za njih neprihvatljivo da izbori budu krajem aprila, a kao jedan od argument navodili su da oni i njihovi glasači nameravaju da idu na holidej, tj. da spoje 10 dana za praznike i negde otputuju. Kad im je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izašao u susret i pomerio izbore za 2. jun, opet su se pobunili, verovatno želeći da po par puta odu na letovanje, pa da posle brčkanja, preplanuli, lagano krenu u kampanju...

- Bilo bi nužno kroz leks specijalis da se izbori pomere za jesen, svi, da ne budu beogradski izbori 2. juna , a ostali u avgustu jer je to neekonomično i neracionalno - izjavio je Borko Stefanović, da bi potom njegov šef Dragan Đilas otišao korak dalje preteći da će opozicija sprečiti održavanje izbora ukoliko oni budu 2. juna.

- Mislim da je rešenje za ovu krizu da se svi izbori odlože istog dana, i to na jesen! Ako raspišu izbore za 2. jun - imaćemo protest u Beogradu! Daćemo građanima šansu da na ulici pokažu nezadovoljstvo - bez pardona je rekao čovek koji se uvek u ime opozicije zalagao za odvojene izbore.

Osim što bi da se dobro izodmaraju pre nego što počnu s kampanjom, postoji još jedan razlog zašto je njima stalo da se izbori što više odlože i što možda žale što su u septembru 2023. godine tražili momentalne izbore, a najkasnije do kraja te godine!

Rejting.

Kako je Alo! pisao, rejting opozicije je maltene u slobodnom padu i ona svakog dana gubi glasače. Najnovija istraživanja javnog mnjenja za Beograd pokazuju da vlast već ima prednost od osam odsto u odnosu na opoziciju okupljenu oko Dragana Đilasa.

O tome da opoziciji pada rejting, govorio je i predsednik Vučić, koji je rekao da je razlika sada znatno veća nego na izborima 17. decembra, te da će, ako opozicija ovako nastavi da se ponaša i radi, uskoro biti i dvocifrena.

Marinika laže, snimci je demantuju!

Desna ruka Dragana Đilasa, Marinika Tepić još jednom je izrekla notornu laž u nameri da opravda bahato, bezobrazno i nevaspitano ponašanje opozicije u Skupštini Srbije!

Tako je ovoga puta, bez obzira na snimak iz Skupštine Srbije na kojem se jasno vidi da je Đorđe Stanković zajedno s koleginicom ukrao toalet-papir iz skupštinskog toaleta, izjavila da su njene koleginice toalet-papir kupile.

- Moram da ih demantujem, niko nije krao toalet-papir, onaj papir koji se prvo bacao, to su ubrusi za ruke. Toalet-papir je stigao u dva potpuno nova paketa koje su koleginice unele, kupljen je - rekla je Marinika.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (16)

Loading
Simeon

30.03.2024 06:25

Toalet papir je smejurija za đake i vojnike .

Strahinja

30.03.2024 07:41

Njima ništa ne odgovara a sami su tražili

Jovan

30.03.2024 07:51

Njemu je važniji odmor od građana i Srbije!

Jovan

30.03.2024 07:54

Još jedan dokaz da Đilasu građani nisu bitni!

Zorana

30.03.2024 08:08

Djilas nema sta da trazi na izborima u Beogradu

Jana

30.03.2024 08:10

Djilas radi sve protiv interesa gradjana Srbije

Sanja

30.03.2024 08:17

Ne znam samo sta mu nije bilo jasno i prvi put.