skupstina
Foto: Alo/Alo

Debakl koji su doživeli u Skupštini Srbije, gde su se tri dana bukvalno blamirali pred građanima Srbije, napravio je haos među Đilasovom opozicijom, saznaje Alo!.

Prema našim informacijama koje nam je preneo jedan od poslanika iz okruženja lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, nakon što je Ana Brnabić izabrana za predsednicu parlamenta, došlo je do žestoke svađe među opozicionarima.

- Najveći problem je što smo tri dana ponavljali staru priču bez ikakvog jasnog plana šta tačno raditi i kako opstruirati sednicu Skupštine, a ne ispasti smešan. Nažalost, čini se da nije ispalo tako - objašnjava naš sagovornik, i dodaje:

- Kulminacija je bila kada smo napustili salu tokom glasanja za izbor Ane Brnabić, a onda smo zakasnili da se vratimo na vreme da bismo otvorili raspravu o predloženim potpredsednicima parlamenta. To naše kašnjenje omogućilo je Brnabićevoj da ekspresno otvori raspravu, da konstatuje da se niko ne javlja za reč i odmah je zatvori. To je sve po pravilima jer nas nije bilo u sali i posle je ostalo samo da Marinika i još neki lupaju o stolove, želeći ne znam ni ja šta da postignu. Konačno, onaj Ćutin performans sa toalet-papirom stvarno nam nije bio potreban.

Kako navodi naš izvor, Đilas je pobesneo zbog ovakve neorganizovanosti, ali je po običaju krivicu svalio na sve druge osim na sebe.

- On je sedeo u prvom redu tokom sednice, a sad su mu svi drugi krivi. Ja više i ne znam ko tamo više koga ogovara i šta se sve priča. Naravno, Đilasu niko ne sme u lice ništa da kaže, ali čim mu vide leđa, pričaju sve i svašta. S druge strane, on se ponaša toliko nadmeno i arogantno da nije ni čudo što ne mogu očima da ga vide. I tako ukrug.

Mig mentora

Prema informacijama našeg lista, narednih dana biće održano nekoliko sastanaka opozicije da bi se videlo šta dalje posle ovog fijaska. E sad, da li će na njima sami nešto odlučiti ili će čekati mig svojih mentora iz inostranstva, videćemo.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Premijerka Ana Brnabić i njena partnerka, doktorka Milica Đurđić su pre devet godina udomile psa. 🐶 U razgovoru za Alo, Milica Đurđić ispričala je kako je mešanac Lav zaustavio njihov automobil i kako je, kako ona kaže, Lav njih našao. 🥰 Ceo intervju pogledajte u 20h na našem YouTube kanalu ▶️ Ako želite da usvojite psa ili mačku, posetite Facebook stranicu Pet Mondo Serbia 🐈🐶 #alo #alodnevnenovine #anabrnabic #milicadjurdjic #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading