ZAPAD POKUŠAVA DA SPREČI ODRŽAVANJE SEDNICE SB UN O NATO AGRESIJI 1999. GODINE?
Foto: EPA/EPA-EFE/JUSTIN LANE

Prema informacijama Sputnjika, u toku je zakulisna igra zapadnih članica SB UN kako istina o zločinu Alijanse ne bi izašla na videlo.

Moskva je ranije potvrdila da je predsedavajući Japan zakazao sednicu SB za ponedeljak 25. marta u 15 časova, dan po obeležavanju 25 godina od početka bombardovanja.

Državna duma Rusije je na današnjoj plenarnoj sednici usvojila i nacrt obraćanja u UN, a u vezi 25. godišnjice NATO bombardovanja i osude zapadne alijanse.

Kako je Sputnjiku potvrđeno u diplomatskim izvorima, tačno je da se vrši ogroman pritisak da se NATO zločin skine sa dnevnog reda najviše svetske organizacije.

Da zasedanje još nije ozvaničeno, potvrđuje i sajt SB UN na kome u rasporedu za ponedeljak još nije predviđena rasprava o NATO agresiji.

Očigledno je da je državama, koje su učestvovale u bespravnom napadu na SR Jugoslaviju, jako stalo da se ne otkrije puna istina o njihovom činu rušenja međunarodnog poretka.

Sputnjik

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ljubica

20.03.2024 16:20

Možda će moći da spreče sednicu, ali činjenice kojim je tada srušen svetski poredak će ostati i to ceo svet zna.

Душка

20.03.2024 16:58

Можда могу да спрече седницу али своју бруку никад ничим не могу да оперу,надам се да ће им Бог вратити истом мером јер се они нису покајали за своје злочине.