Vjerica Radeta
Foto: Printscreen/Alo!

Vojislav Šešelj važio je za najvećeg zavodnika u studentskim danima. Žene su ga jurile, a on se nije trudio da se od njih odbrani. Tako je to kad si popularan među damama, rekla je Vjerica Radeta, potpredsednica Srpske radikalne strane.

Ona je, gostujući u našoj emisiji U ringu govrila o odnosu koji ima sa vođom radikala, a odgovrila je i na pitanje da li je Šešelj najvažniji muškarac u njenom životu:

- Godinu dana sam mlađa od njega i kada sam došla na fakultet, on je već bio u veliko student. Bio je jako popularan. On i ja smo bili prijatelji, tu ničega više nije bilo. Nikada nikakva ljubav. Šešelj je neko s kim sam ja izuzetno bliska. Smatram ga svojim najboljim prijateljem. On je najveći živi Srbin!

Pored priče o studentskim danima, Radeta je pričala o svojoj porodici. Sa sestrom Željkom i bratom Nenadom druži se svake subote, da je to ritual koji ne preskaču.

Insitiranje Haga da Srbija tom sudu isporuči nju i još nekoliko radikala je ne dotiče.

Vjerica Radeta

Foto: Alo!

 

- Kada sam prvi put čula da me traže, izlazila sam iz kancelarije. Imama sam zakazano kod kozmetičare. Stranačke kolege su žele da razgovramo o tome, ali nisam mogla. Pa zar da me kozmetičarka Vesna čeka? To ne dolazi u obzir - kaže Radeta i dodaje da ona dobrovoljno neće otići u Hag.

Ona nam je otkrila da garderobu kupuje i na pijaci. U emisji U ringu, koja se emituje svakog petka u 20 sati govrila je o estetskim zahvatima, a odgovrila je na pitanje da li bi i šta bi promenila na sebi. 

Bolje dim, nego da skočim s terase

Radeta je ispričala da je zbog kašlja ostavila cigarete. Dva meseca je na stolu u kancelariji i kod kuće držala paklicu:

- Prosto sam izazivala sebe. Naslušala sam se priča da kad neko prestane da puši sanja cigarete, preznojava se, nervozan je, ne jede... Ništa od toga nisam imala, ali sam mislila: čekaj ako dođe do toga da se toliko unervozim, bolje da povučem dva dima nego da skačem sa terase.

@alo_portal Vjerica Radeta - Da budem nabudžena Sačuvaj Bože! Celu emisiju “U RINGU” možete pogledati na našem YT kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #viraltiktok #fypシ ♬ original sound Alo_portal

Češalj za šiške

Potpredsenica SRS pokazal je pred našim kamerama šta ima u torbi. Pored klučeva kišobrana, Radete u torbi uvek ima bombone i male čokolde.

- I ovaj češalj, njega nosim da natapiram šiške kada me ovako izenada pozovu u emsije.

Ne kajem se zbog kletvi

Kada je reč o kletvama koje je svojevremeno izgovarala političkim protivnicima u skupštinskoj sali, Radeta kaže da nije samo ona izgovarala takve reči. Kaže da su mediji iz nekog razloga najviše isticali nju, te da su na osnovu te priče pokušali da ruše SRS u narodu i kod njihovih birača.

- Sve što sam iznela, uvek je bio stav stranke. Ni za jedan stav se ne kajem, zato što nijedan do sada nije bio pogrešan - rekla je Radeta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading