Dragan Đilas
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Orlić se oglasio na platformi "X" (nekadašnjem Tviteru).

Vladimir Orlić

Tanjug

 

"Kad pomenu mahnitanje: kanda je pomahnitao sam, od ljubomore. Šenah da mu dirne u titulu lopuže, a zna se da je najveća lopuža - Đilas?! Samo polako: svako ima svoju zonu u kojoj operiše. Među lopužama u regionu Jugoistočne Evrope, Đilas ostaje - bez konkurencije. Je li sad u redu?", poručio je Orlić.

 

 

sns

Sandra Božić / Alo! / Vladimir Marković

 

Sandra Božić, članica Predsedništva SNS-a, je poručila:

"Lopuža će lopužu da brani! Propala ti je i ova investicija Dragane! Posle Menandeza i Šenaha ako potražiš pomoć još nekog belosvetskog prevaranta u rušenju Srbije, možemo samo da zaključimo da ti praviš kriminalno udruženje! A za to, moram priznati, jesi najkompetentniji!", navela je ona na platformi "X" (nekadašnji Tviter).

 

 

Nevena Đurić

Srpska napredna stranka

 

Na izjave Dragana Đilasa reagovala je i Nevena Đurić, članica Predsedništva SNS-a.

"Ne brini, tajkunu! Niko nije rekao da ti nisi lopuža. Samo vas ima više, razlika je samo odakle je ko", poručila je ona na platformi "X". 

POMAHNITAO SI OD LJUBOMORE, A SVI ZNAJU DA SI NAJVEĆA LOPUŽA Svi su svesni istine o Đilasu

SNS

 

Miloš Terzić, član Predsedništva SNS, je imao poruku za Dragana Đilasa.

"Izgubio izbore ubedljivo pa se sada tajkunčina pomahnitalo upinje da dokaže da je najbolji korisni idiot Kurtijevih lobista poput Šeneha, Šidera, Viole i Menendeza i da mu u tom podaničkom odnosu prema onima kojima mrze sve srpsko, ravnog na opozicionoj političkoj sceni Srbije nema", naveo je on na platformi "X" (nekadašnji Tviter).

 

 

POMAHNITAO SI OD LJUBOMORE, A SVI ZNAJU DA SI NAJVEĆA LOPUŽA Svi su svesni istine o Đilasu

Printscreen

 

Milica Nikolić, članica Predsedništva SNS-a, je, takođe, raskrinkala Dragana Đilasa. 

"Ne brini, tajkunčino, jeste ovaj belosvetski prevarant i poznata lopuža, ali je mala maca za tebe. Isto kaže i izveštaj ODIHR, ozbiljno te kritikuju, pa te vraćaju u detinjstvo. Priznaješ da je Vučić najbolji! Ovo ostalo dodaješ jer se plašiš da ti Šenah uzima titulu, ali bez brige", poručila je ona na platformi "X".

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal VLADIMIR ORLIĆ U RINGU: Neostvarena želja mi je… Celu emisiju “U ringu” pogledajte na našem YouTube kanalu ▶️ #alo #alodnevnenovine #aloonline #vladimirorlic #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading