Bojana Savović
Foto: Printscreen/Printscreen

Međutim, njena transformacija počela je kada je počela da nastupa u javnosti kao lažna Laura, optužujući svog šefa, Nenada Stefanovića, za nepravedno prebacivanje na novo radno mesto.

Bojana Savović

Printscreen

 

 

Strani plaćenici u obliku NVO-a izgleda da su  odlučili  da ozbiljno ulože u Savović, nakon što su prepoznali njen potencijal.

Kao rezultat svega, počela je da se pojavljuje u javnosti značajno transformisana. Savršeno obučena, našminkana i uredna, što bi se reklo – dostigla je standard. Takođe, ukoliko nije reč o filterima, Savović je obavila i neke  kozmetičke korekcije na licu.

Savović je postala ne samo javna ličnost, već i instrument za širenje određenih političkih agenda, a to očigledno nije moguće sa licima koji izgledao kao uličari, razne Staše Zajović i ostali nedefinisani subjekti, posebno što je reč o zanimanju koje iziskuje specifičan nastup i obraćanje javnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Istina

28.02.2024 10:35

Dok je bila samo "običan" tužilac koji radi svoj posao niko na nju nije obraćao pažnju pa se nije ni pojavljivala u medijima. To je bar jasno, zahvaljujući "podršci i publicitetu" koji je dobila i dobija od raznih NVO i političkih istomišljenika njoj je skočio standard pa transformacija nije nikakvo iznenađenje. Vara se ako misli da će ti finansijeri da je podržavaju i tetošu doveka a zaboravila je jednu sitnicu: Izdajnike i loše ljude poput nje neizostavno i sigurno kad tad stigne karma ...