Božidar Spasić u ringu
Foto: Alo/Alo!

Najgore preljube se događaju unutar političkih struktura. Međutim, najviše švaleracija se dešava između doktora i sestara. Ne zaostaju ni druge profesije mnogo po tom pitanju, opustilo se društvo, tvrdi Božidar Spasić, bivši pripadnik Službe države bezbednosti.

Posle karijere u DB, Spasić se bavio detektivskim poslovima, imao je svoju agenciju. Najčešći klijenti bile su mu žene koje nisu pitale koliko koštaju njegove usluge kako bi dobile dokaze i uhvatile muževe na delu.

- Žene to znaju, one osete... Kada dođu, nikada ne pitaju za cenu. Za razliku od dama, muškarci, kada žele da špijuniraju svoje supruge, partnerke, pa i ljubavnice, uvek pitaju za cenu - otkrio je ovaj iskusni specijalac u našoj emisiji „U ringu“.

Kada je reč o istraživanju ljubavnih prevara i onoga što partneri međusobno rade, naš sagovornik ističe da je taj posao gotovo isti kao kada se radi protiv stranih obaveštajnih službi.

- Ne možete da verujete da je rat između muškarca i žene, muža i žene, ili ljubavnika i ljubavnice, isti kao i rat dve obaveštajne službe. Bilo je situacija kada bih rekao: „Čoveče, ovo je gore nego da se borimo protiv BND i CIA“ - priča Spasić.

Boža Spasić

Foto: Alo!

 

Kako da otkrijete da li ste na merama, kako ući u službu, koje osobine treba da ima dobar špijun i da li su bolji agenti muškarci ili žene, teme su o kojima je pričao Spasić. Pored toga, on je u emisiji „U ringu", koja se emituje petkom u 20 sati, odgovorio i na pitanje da li je bolja američka ili ruska tajna služba.

Ćenta i Ljuba Zemunac nikada nisu radili za službu

Boks i ring su, kako ističe Spasić, bili odličan paravan za kriminalce koji su sarađivali sa službom.

- Ja sam imao ovlašćenje od države da radim s njima, jedini znam pravu istinu. Sa njima sam razgovarao kao sa vama... Recimo, Ćenta i Ljuba Zemunac nikada nisu radili za službu - tvrdi Spasić.

Objašnjava da je DB računala na momke koji su bili oko njih:

- Ćenta i Ljuba su za njih bili bog i batina. Najpoznatiji među njima koji je pokušao da se bavi boksom bio je pokojni Darko Ašanin - ispričao je, između ostalog, Spasić. 

Oprema za prisluškivanje

Detektivske agencije koriste opremu koja nepogrešivo detektuje sve aktivnost. Deo toga Spasić je pokazao u našoj emisiji.

1. USB

  • Može se ostaviti pored kompjutera, na stolu, ispod kreveta, stolice...
  • Pritiskom na dugme aktivira se snimanje
  • Beleži sve razgovore u toku 24 sata

2. SAT

  • U sklopu sata su sve kamere
  • On je istovremeno i mobilni telefon
  • Pogodan je i za kontrolu dece

3. PRIVEZAK

  • Može da bude kockica
  • Sadrži kameru
  • Može da se ubaci u automobil
  • Ima magnet, te se može postaviti i ispod automobila

BONUS VIDEO

@alo_portal Boža Spasić: Švalere ni CIA ne pohvata! Celu emisiju “U Ringu” sa Božom Spasićem možete pogledati na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fyp #fypシ #viraltiktok ♬ original sound Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading