Pokret socijalista: Dok je Vučić na čelu Srbije, Hrvatska može da pali samo lutke
TV Pink/Printscreen

- Neka više ne maštaju o tome da će da pale Srbe, srpske kuće, srpske crkve i imanja, neka više ne maštaju da će dobiti "Oluju" bez odgovora. Lutke sa likovima najistaknutijih Srba su jedino što Hrvati mogu da spale - poručili su u Pokretu socijalista reagujući na paljenje lutke sa likom predsednika Vučića u Kaštelima, u Hrvatskoj.

U saopštenju se ističe da je u Hrvatskoj mržnja prema Srbima i Aleksandru Vučiću dominantna uvek, a posebno kada Srbija i njen predsednik beleže uspehe i pobede.

Dodaje se da, kao što su četrdesetih i devedesetih godina spaljivali žive Srbe u Hrvatskoj, tako su i 2024. godine, u svečanoj, karnevalskoj atmosferi, Hrvati spalili lutku sa likom predsednika Srbije i svih Srba Aleksandra Vučića.

- Šta drugo i očekivati od nacije koja se ponosi ustašama Stepincem, Budakom i Francetićem, lomače su joj istorija - zaključuje se u saopštenju Pokreta socijalista. 

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Zakuvavanje Radoslav Milojčić Kena: Zagorela jaja na oko Celu emisiju Zakuvavanje možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Slavica

15.02.2024 09:15

Žao mi je što Vulin nije više direktor BIJe. Uz njegove komentare sam uvek. dobar je i Gašić i još par ljudi uz VUČIĆA.