ALEKSANDAR VULIN O SRAMNOJ REZOLUCIJI EP Tražim od Vučića da ne dozvoli da ukinu pravo Srbima na izbor
Foto: MUP Srbije

- Parlament koji nije rekao ni reč kada su Šiptari sa desetak glasača oteli vlast u srpskim opštinama na severu Kosova i Metohije, nema ni moralno ni političko pravo da komentariše bilo šta u Srbiji. Evropsku uniju vode lažovi čija reč vredi koliko i ispunjenje Briselskog sporazuma, a reč poslanika Evropskog parlamenta vredi još manje nego potpis komesara Evropske unije. Evropska unija bi da odredi ko je vlast u Srbiji, a volela bi i da naredi ko vlada u Rusiji, Kini ili slobodnim zemljama Afrike i Južne Amerike. Na njihovu žalost vremena kolonijalnih gospodara, belgijskih sečenja ruku u Kongu ili nemačkih okupacionih komandanata Srbije su prošlost - istakao je Vulin i dodao:

- Tražim od predsednika Vučića da ne dozvoli bilo kakvo mešanje u naše pravosuđe i da ne dozvoli da komisije evropskih birokrata ukinu pravo Srbima na izbor. Od Gonzalesove komisije, pa preko bombardovanja Srbije, do puča 5. oktobra, vodi samo jedan put, put popuštanja Zapadu. Ko poveruje da Evropska unija želi dobro Srbiji, može odmah da izjavi da razume optužnicu za genocid na Kosovu i Metohiji i u Srebrenici i da veruje da će mu u Hagu pošteno suditi. Srbija ne može sama, ali može da bira društvo. Evropska unija traži roblje, BRIKS slobodne zemlje i šta nije jasno?", poručio je doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući sramnu rezoluciju Evropskog parlamenta o Srbiji.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal ORLIĆ U RINGU Đilas je preprodavac magle, hvali se da je švercovao šunku #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #foryoupage #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading