Dragana Kosjerina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

- Odavno je jasno da ne važe isti standardi za sve građane. Ukoliko vređate Vučića i napadate SNS dozvoljeno je sve: od verbalnog do fizičkog napada bez ikakve zadrške. Isto očigledno važi i za novinare koje plaća Dragan Šolak, njima je valjda sama činjenica da neko radi za proopozicionu televiziju ili novine, dovoljan razlog da ga proglase herojem nacije – istakla je ona i dodala:

Sandra Božić

Foto: Printscreen/instagram

 

- S druge strane imamo jednu od najboljih žena u novinarskoj profesiji, što je dokazala svojim iskustvom, međutim to očigledno nije dovoljno da stekne status "slobodnog" i "profesionalnog" novinara za kakve se izdaju oni novinari koji neretko koordiniraju akcije opozicije. Ovo samo pokazuje s kojim i kakvim se pritiscima suočavaju žene koje su uspešne u svojim profesijama. Verujem da je potrebno mnogo hrabrosti kako bi se napala žena koja je ceo svoj život posvetila novinarstvu, ne sećam se ovakvih napada na voditelje – istakla je Božićeva.

Alo! je danas pisao da je opoziciona televizija N1, koji je u vlasništvu Dragana Šolaka, napala novinarku RTS-a Draganu Kosjerinu, a povod za napad je to što je učestvovala u predstavljanju plana "Skok u budućnost".

Naime, Kosjerina koja slovi za jedno od omiljenih TV lica u Srbiji našla se na udaru ovog opozicionog medija samo zato što je bila voditeljka tog programa.

Opozicioni N1 je poručio da je "novinarima koji žele da drže do profesionalnih standarda neprihvatljivo da vode bilo kakav skup političkog tipa".

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading