Policajci povređeni tokom protesta opozicije
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ministar im se tom prilikom zahvalio na istrajnosti, strpljenju i profesionalizmu kojim čuvaju mir i bezbednost građana i štite zakone Republike Srbije, saopštio je MUP.

 

 

"Mnogi ne bi trpeli ono što ste vi podneli večeras kako bi odbranili pokušaj nasilnog upada u zgradu gradske Skupštine. Mržnja kojom su jurišali ka vama je nezamisliva, a napadi na policajce koji štite zakone Republike Srbije su nedopustivi. Vi ste nečija braća, sinovi, očevi, a to niko od onih koji propagiraju nasilje ne uzima u obzir", rekao je Gašić povređenim pripadnicima MUP-a.

Ministar im se zahvalio jer država Srbija može da računa na njih, posebno na tome jer naši građani znaju da su pripadnici policije nepremostiva prepreka svakom zlu, obesti i nasilju koji prete da ugroze bezbednost građana.

"Znaju da ste spremni i nepokolebljivi u zaštiti svojih građana, svoje države i njenih institucija", poručio je povređenim pripadnicima MUP-a ministar Gašić.

Neposredno pre obilaska povređenih policajaca u Urgentnom centru, ministar je obišao i njihove kolege u centru grada koji su angažovani na očuvanju javnog reda i mira i zaštiti državnih institucija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zorica

25.12.2023 07:04

...cestitam momci...policajcima koji su povredjeni zelim brz oporavak

Penzioner

25.12.2023 07:21

Napadaci na policiju ne smeju dobiti ispod dve godine robije. Ukoliko ne bude tako od Srbije nema nista!

sara

25.12.2023 10:08

Sve pohapsiti i krivično goniti, pa neka im naredbodavci pomognu!!!!.