Marko Čadež
Foto: Alo/Alo!

Predsednik Privredne komore Srbije je u našoj emisiji „U ringu“ odgovarao na najškakljivija pitanja i tračeve koji kruže o njemu.

Govoreći o privatnom životu, Čadež je ispričao da je sada u trećem braku i da ima dve ćerke.

- Sa Katarinom, mojom sadašnjom ženom, dva puta sam u braku. Ovo nam je drugi brak zajedno i dobro nam je. Dakle, tri braka, dve žene - ispričao je naš gost.

Osim o ćerkama, pričali smo i o njegovom odrastanju, životnim lekcijama koje je naučio. 

Marko Čadež

Alo

 

 

Otkrio je da je on dete iz trećeg braka, da su njegovi roditelji imali po tri braka. Pričao je i o godinama koje je proveo u Nemačkoj, te je stavio tačku na priče i teorije zavere da je nemački špijun. Na pitanje da li je to tačno i koje bi mu bilo kodno ime da je tako, Čadež je dao duhovit odgovor:

- Bademantil... Onako, malo ima i nemačka reč, naša reč, pa smo je preuzeli.

Ispričao je i kako je došao na ideju da se fotografiše u bademantilu i zašto je ta slika izazvala veliko interesovanje.

Među temama o kojima smo razgovarali bile su i fotografije na kojima je imao nalakirane nokte. Poruka koju je tim potezom poslao mnogo je ozbiljnija od površnih komentara i tiče se podrške ženama koje su žrtve nasilja.

Marko Čadež

Alo

 

Predsednik PKS pokazao je da ne beži od teških pitanja i tabu tema, a njegove odgovore možete pogledati u emisiji „U ringu“, koja se emituje petkom u 20 sati.   

BONUS VIDEO

@alo_portal “U RINGU” Kako bi se zvao Marko Čadež da je stvarno špijun 🤔🤫 #alo #alodnevnenovine #alonovine #markocadez #fyp #fypシ #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading