Slavica Đukić Dejanović
Foto: Alo/Foto: Alo!

Piše: T. K.

Tokom razgovora, ministarka je ispričala da je kuvanje važno i za ljubav.

CAKE ZA UDVARANJE

Otkrila je cake koje uvek pale i koje će vam pomoći da zadržite momka ili devojku. Objasnila je da nisu samo emocije ključ za uspešnu vezu. Govorila je i o muškarcima koji se rado late varjače:     

- Mlada generacija mladića nema problem s kuvanjem. Oni vole da pripreme jelo. Očigledno su to pomalo mamini sinovi, ali koje su mame naučile da kuvaju.

 

RECEPT Ministarkin sataraš

  • 1 veća glavica crnog luka
  • malo ulja
  • malo vode
  • 3 paradajza
  • 3 paprike
  • so
  • biber

Ministarka ističe da dobro pripremljen obrok i ukusna hrana pri prvom susretu ili nekim odlučujućim susretima značajno doprinosi uspehu daljih odnosa. Ipak, ženska veština u kuhinji za većinu je i dalje ključni kriterijum na osnovu kojeg se odlučuju da li će ozvaničiti vezu.

Slavica Đukić Dejanović

Foto: Alo!

 

- E sad, kad se odlučuju, posebno muškarci naše kulture, za sklapanje braka, za ozbiljnije veze, jedan od njihovih intimnih zahteva jeste da zna da kuva. Da žena zna da kuva. A žena opet očekuje partnerstvo, pa voli muškarca koji hoće u tome da pomogne - mišljenja je naša gošća.

Suze su dokaz da je luk zdrav

Slavica Đukić Dejanović

Foto: Alo!

 

Ministarka se tokom kuvanja u restoranu „Uganda“ namučila s lukom. Suze su potekle čim je počela da ljušti luk, ali prema njenim rečima, to je svakoj domaćici dobar znak.

- To znači da je luk zdrav. Brzo će da stanu ove suze, čim izdinstamo luk - sa suzama i osmehom je rekla ministarka prosvete.   

ZA MUŽA SAMO MESO

Dok je seckala luk i pripremala sataraš, koji je inače omiljeno jelo njenog unuka koji živi u Lisabonu, Dejanovićeva je pričala i o svom braku.

Navela je da njen suprug više voli meso i južnjačku kuhinju, a da njoj, pak, više prija mediteranska ishrana.

Kako je izgledalo druženje i kuvanje u restoranu „Uganda“, koje savete je još dala, možete pogledati u našoj emisiji „Zakuvavanje“, koju emitujemo svake srede u 20 sati.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading