NETAČNE INFORMACIJE U MEDIJIMA O ITALIJANSKOJ ZASTAVI Oglasio se Generalni sekretarijat Vlade Republike Srbije zvaničnim saopštenjem
Foto: EPA

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Želimo da naglasimo da su procedure postavljanja zastave Republike Italije izvedene sa najvećom pažnjom i u skladu sa međunarodnim protokolima.

Format postavljanja zastava duž autoputeva u našoj zemlji je vertikalan, što zahteva specifično prilagođavanje zastava svih zemalja ovom formatu. Ovaj metod postavljanja je usvojen kako bi se osiguralo uniformno predstavljanje i poštovanje svih zastava, nezavisno od njihovih originalnih proporcija.

Posebno ističemo da su nijanse boja na zastavama prilagođene tehničkim specifikacijama. U slučaju zastave Republike Italije, posebna pažnja je posvećena nijansi zelene boje kako bi se osiguralo da se jasno razlikuje od nijansi na zastavi Mađarske. Ovo prilagođavanje je ključno za očuvanje identiteta svake zastave unutar datog formata.

Generalni sekretarijat Vlade Republike Srbije posvećen je održavanju najviših standarda u svim aspektima međunarodnih odnosa, uključujući i protokole vezane za postavljanje zastava. Svi postupci se sprovode sa maksimalnom preciznošću i poštovanjem prema svakoj zemlji - kažu iz Generalnog sekretarijata Vlade Republike Srbije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Мiraš

03.12.2023 20:55

Ова лажна информација је сигурно изашла из кухиње опозиције јер само њима тако нешто глупо може пасти напамет.

Caca

04.12.2023 06:22

Verujemo da svaka laž proizilazi od opozicije koja uporno želi da se prevarama i manipulacijama dočepa vlasti!

Vlada

04.12.2023 07:02

Ovako samo lažnu vest može da plasira opizicija.

Vlada

04.12.2023 07:06

Opizicija širi lažne vesti kako bi što više naneli štetu državi Srbiji i ukaljali naš ugled u svetu , da bi se dodvorili svojim stranim gazdama.