Dragan Đilas
Foto: Tanjug/SAVA RADOVANOVIĆ (STF)

„Na šta su Đilas i Šolak pali da ne smeju da pomenu da je u sinoćnjoj debati učestvovao izvesni Tufegdžić, jer im direktno uzima glasove zato što je na listi Vuka Jeremića. Opozicija nam je top! Šta bi radili da su na vlasti, ako danas jedni druge cenzurišu. Mislite o tome“, poručio je on u objavi na platformi X (nekadašnji Tviter).

OPOZICIJA U ŽESTOKOM SUKOBU Narodni poslanik razotkrio da je povod jedna emisija

Foto: Estock

 

Da se opozicionri slažu ko rogovi u vreći jasno je bilo i po nedavnoj izjavi Vuka Jeremića koji je jasno poručio da tamo gde je Đilas, predsednik SSP-a, demokratije nema.

Vuk Jeremić

Foto: Prinstcreen

 

- Mi nismo ničiji, i kao takvi uvek smo bili predmet napada da priđemo tom polu opozicije u kom, da se ne lažemo, nema neke demokratije i slobode mišljenja, tamo se zna ko je prvi i ko je gazda – naveo je on za TV Blic jasno aludirajući na Dragana Đilasa.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sonja

22.11.2023 18:14

Opozicija puca po savovima,pa oni jedni drugima ne veruju!!