Aleksandar Vučić
Foto: Printscreen/Pink

- Nisam srećan zbog ovog što se dešavalo u Pošti, video sam ozbiljne i odgovorne ljude, ne samo ove što Šolak uzme pod svoje. Imam problem sa direktorom preduzeća, izvini, šta si radio kad nisi čuo te ljude?

Moraćemo mnogo toga da menjamo - dodao je Vučić.

-Vodite kampanju protiv Telekoma, Pošte, protiv svega što pripada državi Srbiji. Zamislite mi da branimo Zadrugu, to je vaš posao. Poštujem vaš rad ali Zadrugu ne volim, ne gledam. Oni svakoga dana govore, moraju da govore pobunili su se poštari, pobunili su se oni, svaki put pred izbore imamo štrajkove. Ne čitaju istraživanja ili se prave pa će da budu iznenađeni. Pre pet meseci su imali 10 indeksnih poena p

- Što se štrajkova tiče, to je svakog dana, ne postoji dan otkad sam predsednik da nije bilo protesta, štrajkova. Ovde bih o tri stvari da govorim, nekad je dobro da ovo vidim. Nemam problem sa tim da daju dijagnoze, nisam lekar, ne umem da odgovorim na sve to. Na dve stvari hoću da odgovorim, jedna se tiče moje porodice, nemaju prava da o tome govore, to nije pristojno, ljudski niti bilo šta znaju o Danilu, Milici, Vukanu. Ono što je ovde problem jesu političke konotacije jer medicinske govore o njima, o obema, i nalagodavcima, glavnom, Draganu Đilasu i Šolaku. Mislim da poljoprivrednici imaju težak život, naročito stočari. Ovi koji štrajkuju, tu ima mnogo politike, zahtevi su im bili teški za državu. Minimalnu cenu goriva plaćaju - rekao je predsednik.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading