LAŽNA INFORMACIJA SE ŠIRI MREŽAMA Reagovao i direktror Pošte Zoran Đorđević
Foto: Tanjug/Tanjug

- Pošte Srbije uplatile za rebrendiranje logoa "POŠTA" i to 1,5 miliona evra firmi čiji je vlasnik Draginja Vlk, mladi akademac i devojka VD direktora Zorana Đorđevića. A za plate nemate - piše u objavi.

Kako saznajemo, radi se o lažnoj vesti.

Tim povodom reagovao je i sam Zoran Đorđević, koji je negirao navode na mrežama.

- Povodom apsolutnih  laži u pisanjima pojedinih medija i objavama na društvenim mrežama, u kojima se navodi da je Javno preduzeće „Pošta Srbije” za posao rebrendiranja nenamenski utrošilo milion i po evra, a da je taj posao po mom nalogu namešten privatnoj firmi izvesne Draginje Vlk;

- Obaveštavam javnost da su u pitanju apsolutno gnusne laži, tendenciozne i politički motivisane, sa namerom da se naruši moj profesionalni i lični integritet i ugled.

- Ovi neistiniti navodi štetni su po ugled države, Pošte, kao i moj lično, i kao odgovornog lica Javnog preduzeća „Pošte Srbije”, i s tim u vezi preduzeću sve zakonnske pravne postupkeprotiv odgovornih lica, za klevetu i naknadu štete za urušavanje ugleda.

- Ističem da počev od 5. marta 2023. godine, otkako sam na dužnosti vršioca dužnosti direktora Pošte Srbije, moj kompletan rad i odluke koje donosim su transparentni i sve javne nabavke preko 65.000 evra su u nadležnosti NO Preduzeća.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
TomaGrobar

15.11.2023 14:02

i treba da verujem? ha ha ha... pogledajte ko je direktor i kako dosao?! sve jasno..i nista ne cudi