Uzmi račun i pobedi
Foto: Alo/Alo

Vredne nagrade u trećem izvlačenju drugog ciklusa nagradne igre dobili su Stojan Bukumirović iz Beograda i Dobrivoj Martonoši iz Kikeinde.

Bukumirović je dobio dvosoban stan u Zemunskim kapijama, dok je  Martonoši osvojio dvosobni stan na Novom Beogradu.

Ministar Mali je čestitao dobitnicima i poželeo im puno lepih trenutaka u novim stanovima zahvalivši im se što su slanjem računa podržali nagradnu igru, a samim tim i Vladu Srbije u borbi protiv sive ekonomije.

Uzmi račun i pobedi

Alo

 

 

„Drago mi je što ova dva stana idu u vaše ruke.  Imali ste puno sreće jer je u izvlačenju, kada ste izvučeni, bilo više od 265 miliona računa i svaki dan pristižu novi“, rekao je Mali.

Kako je istakao, to pokazuje da je svest o uzimanju fiskalnih računa očigledno porasla dovoljno i da više sa tim nemamo toliko problema kao što smo imali pre samo nekoliko godina.

Ministar je pozvao građane da i dalje učestvuju u nagradnoj igri i podsetio da su ostala još dva kola, odnosno izvlačenje dobitnika za još četiri stana.

Uzmi račun i pobedi

Alo

 

 

„Bez obzira na nagradnu igru uzimajte fiskalne račune. Kao što sam napomenuo već više puta, onaj ko ne uzme fiskalni račun čini uslugu onome ko taj fiskalni račun nije izdao, a trpimo svi mi, trpi država, naša Srbija, jer od toga finansiramo i bolnice i škole, auto – puteve, brze pruge, povećavamo plate , penzije...“, rekao je Mali i dodao da je važno da svi zajedno radimo na istom poslu,  a to je suzbijanje sive ekonomije i igradnja i budućnost naše lepe zemlje.

Stojan Bukumirović kaže da se dobitne kupovine ne seća jer je poslao mnogo računa, kao i da će stan otići kod sina koji studira.

Navodi i da nije gledao izvlačenje jer je sa suprugom bio na putu, dok je sin radio, a srećnu vest  javila im je sinovljeva devojka. U prvom trenutku, dodaje, pomislio je da je reč o skrivenoj kameri.

Uzmi račun i pobedi

Alo

 

 

Dobrivoj Martonoši kaže da je u nagradnoj igri učestvovao zbog svoje supruge.

„Obećao sam joj da ćemo dobiti stan u Beogradu, a ja njoj kad nešto obećam to mora da se ispuni“ rekao je Martonoši i pohvalio nagradnu igru.

Govoreći o planovima, kaže da će natenane, vojvođanski, polako, smisliti šta će sa stanon.

„Želeo bih da se akcija nastavi. Ja jedno vreme neću igrati, a posle ću nastaviti ponovo“, rekao je  Martonoši.

Dodao je i da u igri nije promena adrese jer je lokal patriota.

„Kikinđanin sam i obožavam svoju Kikindu koja je, nemojte da se ljutite, lepša od Beograda“, rekao je Martonoši.

Inače, u drugom ciklusu ukupno će biti podeljeno deset stanova u Beogradu - šest u naselju Zemunske kapije i četiri u Bloku 63 na Novom Beogradu. Tri izvlačenja su završena, izvučeni su dobitnici šest stanova, i sada su ostala još dva izvlačenja i još četiri stana. Poslednje izvlačenje će biti održano u subotu, 11. novembra 2023. godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading