JOVANOVIĆ JE SPROVODIO OBOJENU REVOLUCIJU UZ PODRŠKU NAJGORIH KRIMINALACA Terzić osvežio pamćenje Đilasovom portpartolu "Bogatili su se na muci naroda"
Foto: Privatna arhiva/SNS

Sva politika Miloša Jovanovića, kao portparola Dragana Đilasa svodi se na tešku manipulaciju građanima Srbije. U suštini koliko god kolona za izbore napravili i lažno desni i levi, svi oni su samo najobičniji lutkari u lutkarskom, petokolonaškom pozorištu Dragana Đilasa, koji ih sve kontroliše narodnim parama, koje je oteo iz državne kase dok je bio gradonačelnik Beograda.

Bio je Jovanović i tada u onom mračnom periodu za Srbiju od 2000. do 2012. godine korisni idioti Dragana Đilasa kada su zajedno ekonomski, politički i vojno uz podršku stranaca, razorili državu, zarad ličnih interesa. Na krilima "demokratskih" promena, sprovodeći obojenu revoluciju i uz svesrdnu podršku najgorih kriminalaca, nasilnim putem bez političke volje građana preuzeli su vlast.

Dobro se sećaju građani Srbije kako su vajne demokrate iz DSS-a upadale u policijske stanice otimajući oružje i tako do zuba naoružani upadali u Narodnu banku Srbije, Saveznu upravu carina. Dobro se sećamo i kako su linčovali i prebili direktora televizije i kako su nakon sprovedene ulične revolucije, zbog političkih uverenja ošišali do glave ćerku Milovana Bojića samo zato što im je bio politički protivnik.

Pa se postavlja logično pitanje: Šta je tu tačno bilo demokratski i u interesu srpske države? Naravno ništa, ali je cena dolaska na vlast strancima morala da se plati. Pod plaštom lažnog patriotizma Jovanović i dosovska ekipa iz DSS-a, zarad "otopljavanja odnosa sa Zapadom" oslobodili je Aljbina Kurtija, braću Mazreku i još 1800 dokazanih silovatelja i ubica i omogućila im da se nasmejani i sa uzdignuta dva prsta vrate u Prištinu.

Nakon toga su vajne patriote poput Jovanovića, nemo posmatrale etničko čišćenje Srba na KiM 2004. godine, a da prstom nisu mrdnuli i učestvovali u razbijanju državne zajednice Srbije i Crne Gore, pod patronatom Havijera Solane koji je naredio bombardovanje SR Jugoslavije, a sa kojim je Vojislav Koštunica potpisao sporazum po istom principu kako je potpisao sporazum o oslobađanju Aljbina Kurtija i isporučivanju našeg vojnog i političkog rukovodstva Hagu.

I nakon svega toga Jovanović je aktivno sa pozicije moći nastavio razgradnju pozicija Srbije po pitanju KiM i to kao savetnik ministra i kao član državne delegacije tokom pregovora u Beču 2007. godine, gde je uspeo da ispregovara da dođe do jednostranog samoproglašenja nezavisnosti u Prištini. I dok su Albanci sprovodili secesiju Miloš i ostali dosovci su trčkarali po stranim ambasadama gde su molili da se odluka o samoproglašenje u Prištini odloži kako bi za Borisa Tadića izborili još jedan predsednički mandat i kako bi Draganu Đilasu omogućili još četiri godine pljačke.

Da se slično sličnom raduje i da je glas za Miloša Jovanovića glas za Dragana Đilasa najbolje svedoče njegovi marifetluci vezani za zloupotrebu položaja i pranje novca, za šta je Jovanović pružao konsultantske usluge Urošu Jankoviću, koji je raspolagao sredstvima Srpskog pokreta Dveri, a za koje je isti sačinjavao fiktivne fakture za fiktivno pružanje usluga koje naravno nisu bile izvršene. U celu tu mrežu upleten je i Miloš Jovanović kome je pripao deo tog novca, čime je direktno oštećen budžet Republike Srbije. Pomenuta sredstva nisu opravdana, iako je to zakonska obaveza.

Zato će sledeći izbori opredeliti put Srbije, jer se sa jedne strane nudi ozbiljna i odgovorna politika uz beskompromisnu borbu sa srpske nacionalne vrednosti koju predvodi Aleksandar Vučić, dok sa druge strane u ponudi imamo povratak u najgoru prošlost, gde smo na svakom koraku mogli da svedočimo nasilju, finansijskim malverzacijama dosovskih kadrova poput Jovanovića i Đilasa koji su se bogatili na muci našeg naroda, a za srpske interese ih je očigledno uvek bilo baš briga.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (15)

Loading
Dnsm

25.10.2023 15:30

Svi pamte vreme Djilasa kako nam je bilo ne ponovilo se ponovo. Sramota nismo nismo imali kao gradjani.

Ebemmr

25.10.2023 15:31

Djilas bi ponovo na vlasti da jos napuni svoje džepove sramota dosta nije krao dok je bio na vlasti.

Nikolina

25.10.2023 17:39

Ne damo više zemlju u ruke Djilasu i njemu sličnim lopovima!

Ivana

25.10.2023 17:40

I Jovanoviću je pamćenje popustilo čim više ne može da se grebe o narod.

Vuk

25.10.2023 18:26

Opozicija je lopovsku vlast vodila. Daleko im lepa kuća koju su zaradili krađom naroda Srbije.

Jelena

25.10.2023 18:27

I Đilas i Jovanović ološi najveći kao i sve njihove marionete.

Hana

25.10.2023 18:49

Nije dobro kad se bogatis na muci naroda, sve to dođe na videlo.

Anja

25.10.2023 18:53

Narod dobro pamti, dosta je više Đilasa i njegovih poltrona koji bi uništili Srbiju samo da bi sebi napunili dzepove.

Sinisa

25.10.2023 18:54

Narod nece dozvoliti da se na vlast vrate lopovi poput Djilasa

Sinisa

25.10.2023 18:55

Za Djilasa i njegovu politiku vazi ona stara izreka - Bilo ne ponovilo se.

Zvezdica

25.10.2023 18:57

Đilas i ekipa su se bogatili na račun građana Srbije, pa bi da nastave ponovo.

Zvezdica

25.10.2023 18:59

Opozicija ne zna da nešto dobije na pošten način, samo na prevaru.

Deki

25.10.2023 19:05

Djilas bi samo da puni dzepove, njega ne zanima narod i kako narod zivi.