Raša Nedeljkov
Foto: Printscreen/Printscreen

U emisiji "Utisak nedelje" pre nešto manje od mesec dana, potpuno ispod radara prošla je možda i najskandaloznija izjava nakon majskih tragedija u Srbiji, iako je konkurencija i više nego oštra.

Posle izjave Marinike Tepić o zahtevu roditelja ubijene dece za obustavu rada anketnog odbora, da „niko nema tapiju na bol“ i izjave Nebojše Zelenovića „da to nije ničija privatna stvar“, pojavio se pre nekoliko nedelja programski direktor Crte Raša Nedeljkov.

On je izjavio sledeće: „Prvi put smo počeli da dižemo glas kada se desila jedna ogromna tragedija. Ako nas je to trgnulo - u redu. AKO JE TO MORALO DA SE DESI DA NAS TRGNE - U REDU. Ali onda sada ne smemo da stanemo!“

 

 

 

Ogranizacija Crta, koja se predstavlja kao „nezavisna, nestranačka organizacija civilnog društva“ otvoreno je stala na stranu opozicije i njihov programski direktor daje podršku pokušaju sramnog skupljanja političkih bodova nad ubijenom decom. Bitno je napomenuti da ova organizacija ima i posmatračku ulogu na izborima u Srbiji, te ostaje nejasno kako je moguće da se njihovi predstavnici otvoreno i javno svrstavaju na bilo koju stranu političkog spektra.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading