Aleksandar Šapić
Foto: Promo/BeoInfo

- Podnosim formalnu ostavku ali nastavljam posvećeno i predano da vodim Beograd do dana izbora i konačne provere poverenja Beograđana - naveo je Šapić.

- Upravo sam podneo formalnu ostavku na mesto gradonačelnika Grada Beograda, kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora koji bi se pored parlamentarnih i pokrajinskih, 17. decembra, održali i na nivou Beograda, rekao je gradonačelnik Aleksandar Šapić.

- I nakon ovog čina, nastaviću jednako predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika, da bi se neometano obezbedilo sprovođenje i realizacija, kako svih revolucionarnih socijalnih mera, tako i projekata koje smo realizovali, započeli ili najavili, a koji su obeležili period od kad sam došao na ovo mesto. Kad Vlada Republike Srbije uvede Privremeni organ i kad se konačno steknu svi pravno formlani uslovi za raspisivanje izbora 17. decembra, očekujem da kao predsednik tog tela, takođe nastavim da vodim Beograd, do dana izbora i konačne provere poverenja, za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih naših Beograđana - izjavio je Šapić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading