"JEDVA JE DOČEKAO OMILJENI NATO SLUGA..." Terzić o sramnoj izjavi Ponoša
Miloš Terzić/Foto:SNS

Jedva je dočekao priliku omiljeni NATO sluga Zdravko Ponoš, da se osokoljen Kurtijevim nasiljem pridruži napadu na Srbiju i pripadnike srpskog obaveštajno-bezbednosnog aparata. 

Za razliku od vremena kada je Ponoš upravljao delom bezbednosnog aparata i kada su po zadatku stranaca ukidali spoljno-diplomatsku obaveštajnu službu i srednju stručnu vojnu školu, što je bio čin čistog dilentatizma i izdaje, danas državu naše službe štite od delovanja agenata stranih interesa, koji poput Ponoša priželjkuju pogrom našeg naroda sa KiM.

Kao mastiljar u kabinetu uz jedinu referencu koju je imao, a koja se tiče isključivo slepog sprovođenja agende onih koji Srbima i Srbiji žele zlo uništavao je svojevremeno i srpsku vojsku i naše bezbednosne službe. Kako bi drugačije i radio Ponoš kada su i njega i njegovu ekipu kriminalci iz Šilerove doveli na vlast, a strani ambasadori im nogom otvarali vrata od kabineta.

Umalo, je da nije bilo čestitih srpskih oficira na ulicu bi Ponoš najurio i suprugu majora Milana Tepića, ali je zato svakog ko je branio ovu zemlju i ko se iz bezbednosno-obaveštajnog aparata suprotstavio njegovim odlukama poslat ili u Hag bez naloga, ili na ulicu.

Do juče je Ponoš bio deo strukture koja je hvalila Kurtija i govorila za njega da je intelektualac i pametan čovek. Jedno se da videti iz priloženog, životi Srba sa KiM koji na mogu da trpe Kurtijev teror ga naravno ne zanimaju i zato govori u istoj si ravni sa srbomrscima koji se svom snagom obrušavaju na Srbiju u nameri da svu krivicu svale na nas, kako bi Kurtiju omogućili da sprovede etničko čišćenje Srba.
Naravno, ovakvim konstatacijama Ponoš se i nameće stranim službama, ali i samom Kurtiju.
Nastavlja uporno da se samoponižava u teškom trenutku za našu zemlju, ali ništa drugo se i ne očekuje od od najgoreg antisrpskog taloga sa dna kace kakav je oduvek i bio Zdravko Ponoš.

A što se tiče kosovske knjige, ona za nas Srbe nikada neće biti zatvorena i Aleksandar Vučić je juče jasno poručio čitavoj međunarodnoj zajednici da Srbija nikada neće priznati nezavisnost lažne države i da novih pogroma kao u vreme Zdravka Ponoša neće biti, makar nas sve pobili.

 

Nevena Đurić se oglasila na bivšem Tviteru

SNS

 

 

 - Tvoju parolu, rešenje i princip smo svi videli - onda kada si sedeo pored "zastave" tzv. Kosova, ali i NATO i albanske zastave. 

Dao bi ti lopužo Kosovo i Metohiju - ne bi čak ni trepnuo.
Ali, Violu ne daš. Čuvaš je kao oči u glavi. Na istom ste zadatku - ujedinjeni protiv Srbije, napisala je Đurić. 

 

 

 

 

 

 

Milica Nikolić, narodni poslanik

SNS

 

 

- Sve ovo si, slugo stranaca, mogao da napišeš u jednoj rečenici, a to je da predlažeš priznanje nezavisnosti lažne države.
Da te podsetim na reči predsednika Vučića, i tebe i sve ostale besramnike iz opozicije: “Možete sve da nas pobijete, nikada vam nećemo priznati nezavisno KiM”!, napisala je Nikolić na X mreži

 

 

 

 - Lopovčino bedna, a šta je trebalo, da se smeje?!
Jezivo je koliko vam životi Srba baš ništa ne znače.
Predlagao si jagode kao rešenje, a slikao se pored zastave lažne države, i ti nešto pitaš?! Beži u mišiju rupu i ne progovaraj, bruko!

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Miloš

25.09.2023 16:09

Ponoš je odavno prodao Srbiju i nema pravo glasa sada.

Tamara

25.09.2023 16:10

Izjave opozicije su sramne i ispod svakog nivoa.

Nikola

25.09.2023 16:25

Opoziciji je jedino važno da dođu na vlast kako bi sve prodali i pokrali i ovu državu i ovaj narod

Nina

25.09.2023 16:25

Ponoš je Kurtijeva amrioneta i koja ima isti cilj kao i Kurti a to je da od Srbije ne ostane ništa

Nevena

25.09.2023 16:27

Ponoš je Kurtijeva marioneta i sve je ovo deo lutkarske predstave Kurtija

Nikolija

25.09.2023 16:29

Ne damo Srbiju i neće se nikad priznati Nezavisnost KiM sve dok je Vučić na vlasti zapamtite to

Samujilo

26.09.2023 00:25

Je l bi to opozicija nešto priznavala ili se meni čini??