ROGOZIN POSLAO JASNU PORUKU SRBIMA Rusija će da pobedi i nama su potrebni prijatelji
Foto: EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

- Borio sam se za Srbe u BiH. Rusija će ipak da pobedi i nama su potrebni prijatelji sa kojima ćemo ojačati pravila mirnog života u Evropi - rekao je Rogozin u intervjuu za "Večernje novosti".

Rogozin, koji je i šef dobrovoljačke jedinice "Carski vukovi", istakao je da Rusiji nije potrebna tuđa teritorija jer ima mnogo i svoje.

- Mi se ne borimo za zemlju, već za to da eliminišemo pretnju samom postojanju Rusije i našeg naroda. Idemo do kraja, kako ovaj sukob ne bismo ostavili našoj deci - rekao je Rogozin.

On je poručio da će Rusija naterati Zapad da prizna potrebu za bezbednosnim poretkom u Evropi koji bi važio za sve njene članove, istovremeno ga primoravajući da poštuje rusku slobodu i suverenitet.

- Dok se to ne dogodi, nastavićemo svoju borbu - naglasio je Rogozin.

Rogozin je istakao da je ovaj sukob bio neizbežan, da se Zapad za njega sistematski priremao i da želi da uništi Rusiju, te da samo "naivni i glupi ljudi nisu videli kako se valja to zlo".

- Uzalud smo verovali rečima zapadnih političara, zanemarujući da su od reči važnije stvarne namere. Sada ne preostaje niešta drugo nego da se borimo i pobedimo. Zapamtite: uvek pobeđuje onaj ko je spreman da ide do kraja - poručio je Rogozin. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading