Subotica
Foto: Tanjug/Tanjug

Pitanja novinara

U vezi sa kritikama na račun protesta opozicije, ali i na račun poseti obnovljene škole u Batajnici, Vučić kaže:

- Mi se bavimo radom i napretkom, ne bavim se bilo kakvim protestima. Demokratija je najbolji oblik političkog režima, ne mogu da se mešama u to. Od početka nisam razumeo smisao. Pozivate se na tragičan događaj - istakao je Vučić.

- Što se tiče škola, govorio sam više puta o tome. Nama nisu potrebne nove škole, jer imamo manje dece, već da obnavljamo postojeće. Samo škola u Sjenici, koja je potpuno nova, tamo ima više dece, 13,5 miliona evra je uloženo. Neverovatan rast i napredak. Pričamo o ogromnom novu, ne pričamo o sitnicama. Sve je poskupelo, cement, natfta, svi građevinski materijali, radna snaga. Šta su oni uradili? Kilometar puta? Pruge? Nema te bolnice koju su izgradili. Svi hoće da se grade putevi, a niko neće kamenolom u okruženju. To je nova era socijalnih mreža i pobuna protiv svega. Moramo da radimo da bi išli napred. Nekad morate na silu, kao buldužer. Za svaki projekat vam treba ogromna snaga. Svaki dan zovem izvođače i maltretiram ih. Mislite da je lako da Šabac-Ruma bude gotovo do oktobra, koji svima znači i skraćuje put? - upitao je Vučić.

Subotica

Tanjug

 

U vezi sa hapšenjem Srba na Kosmetu, Vučić je podsetio da je sportista Aleksandar Alagić pušten nakon informativnog razgovora, ali da se (Aljbin) Kurti trudi da protera ljude ili da zauzme sever Kosova.

- Ali neće mu ići to kako je zamislio - dodao je Vučić.

Na kraju obraćanja, on se zahvalio svojim domaćinima na Paliću i pozvao ljude da posećuju akva-park u što većem broju.

Vučić stigao na Palić

Predsednik je stigao na Palić, gde obilazi završne radove na izgradnji akva parka "Palić" za koji je planirano da radi 12 meseci, a unutar koga će postojati spa, velnes centar, kao i zatvoreni bazeni.

- Da pozovemo svu decu iz Srbije i Mađarske da se spuštaju, a mi ćemo da gledamo i uživamo - kazao je Vučić.

- Velike smo mi pare ovde dali, 15 miliona evra. Ovde imate i zološki vrt, vinarije, salaše, možda nam malo fali hotela - dodao je predsednik.

U okviru akva-parka biće pet otvorenih i isto toliko zatvorenih bazena (kombinacija termo-mineralne i obične hladne vode).

Dečji bazen biće površine od više od 700 kvadrata, a bazeni sa kompleksima tobogana površine od oko 160 kvadrata.

Zatvoreni deo velnes i spa centra će zauzimati površinu od više od 3.000 kvadratnih metara, gde će pored bazena biti prateći sadržaj u vidu sauna, tapidarijuma, modernih salona za ulepšavanje, negu i uživanje, restorana sa kafe barom, info pultom i svim drugim pratećim elementima koji čine objekat ove namene.

Obraćanje Vučića u Subotici

- Pre mene je ovo priznanje trebalo da dobije Ištvan Pastor. Pre 10 godina krenuli smo u novu istoriju. Imali smo dovoljno hrabrosti da preokrenemo situaciju. Znao sam šta je to što moramo da učinimo da pridobijemo poverenje naših građana Mađara, a oni šta da urade da danas navijamo jedni za druge, i to svim srcem.

 

 

- To je bio temelj na kojem svo sve gradili.

- Ne smetaju mi jezici, naša raznovrsnost je naša prednost.

Subotica

Tanjug

 

 

- U Suboticu sam došao 18 ili 19 puta. Nismo malo uradili. Jednu stvar niko ne može da nam oduzme. To su fabrike koje smo doveli u Suboticu, subvencije. Mnogo smo radili. Učestvovali smo u ključnim infrastrukturnim projektima. Subotica je naša veza sa Srednjom Evropom.

- Napravićemo na Horgošu nešto neviđeno u Evropi. Zamolićemo naše partnere u Evropi da nam oko toga pomognu. 

- Subotica je danas 5. grad u Srbiji po veličini, pretekla je Leskovac. Mislim da je vreme odlazaka iz Subotice završen. Ovde jednako lepo mogu da žive svi narodi koji su kroz istoriju imali razne razloge za odlaske, ali više nemaju, već samo da ostaju.

- Ono što je urađeno niko ne može da oduzme - poručio je Vučić.

"Jedan od najvećih lidera"

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić poručio je da se po prvi put jednom predsedniku dodeljuje povelja počasnog građanina tog grada.

- Jedan od najvećih lidera u regionu, i u istoriji Srbiji, nadam se da ćemo ga imati još dugo - rekao je.

 

Vučiću je uručena povelja počastnog građanina Subotice.

Vučić u Subotici

Predsednik Vučić stigao je u Suboticu gde se održava svečana sednica Skupštine grada povodom Dana grada Subotice i uručivanje povelje počasnog građanina predsedniku Republike Srbije.

Vučić u Subotici

Alo

 

 

Vučić je u sali dočekao gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, uz veliki aplauz prisutnih.

 

Subotica je pre 244. godine proglašena kao slobodan kraljevski grad.

Povodom proslave Dana grada, 1. septembra, danas se na svečanoj sednici Skupštine grada uručuju gradska priznanja "Počasni građanin" i "Pro Urbe".

Pokloni za predsednika

Vučić je na poklon dobio sliku sa motivima Lovćenca, vino i rakiju višnjevaču. Vučić je od jedne učenice dobio na poklon i košarkašku loptu.

Vučić stigao u Lovćenac

Predsednik je stigao u Lovćenac, poželeo je deci srećan početak školske godine.

 

 

- Doneli smo odluku da odredimo kompletnu rekonstrukciju škole i uložimo veliki novac- kazao je Vučić.

 

- Hvala na divnom dočeku, deco vama srećan polazak u školu. Svi ste se sredili, spremili, molim i vaše učitelje da vode računa o vama. Pošto je davno izgrađena škola, da uradimo kompletnu rekonstrukciju škole. Idemo sa brzim projektom i da uložimo veliki novac.

- Ono što je važno, je da se u čitavoj opštini uradi kanalizacija, to je proces koji nije lak. Od danas su plate prosvetnim radnicima i medicinskim sestrama za 5,5 procenata više nego što su bile, to je samo deo povećanja. Od 1. oktobra sledi prvo povećanje za penzionere.

 

 

Dodao je i da sledi najveće povećanje minimalne zarade i da će minimalna zarada biti preko 400 evra.

- Važno je da čuvamo mir za našu decu, da majke budu sigurne da će im deca biti bezbedna. Da razmišljamo kako da radimo i zaradimo više. Hoću da vam se zahvalim zato što ste razumeli državu i kada je državi teško. Hvala zato što vodite računa o svojoj državi, a država će pokušati vas da sluša - izjavio je predsednik Vučić.

Uručene pametne table

Table omogućuju savremeni vid nastave, mogu da umreže više odeljenja. Akcenat je i na ruralnim krajevima, da se unapredi digitalizacija.

Nove tehnologije za školu

Huawei IdeaHub tabla je uređaj najnovije tehnologije koji koristi veštačku inteligenciju i najbolji alat za virtualne sastanke i višedimenzionalni video konferencijski sistem. Za tradicionaliste, Huawei IdeaHub tabla može da bude i "obična" bela školska tablu po kojoj dve osobe istovremeno mogu pisati i crtati uz podršku pametnog prepoznavanja pisanja i crtanja, a automatski identifikuje reči, dijagrame i figure.

Zbog ovih karakteristika, kao i činjenice da ne emituje štetno plavo svetlo, Huawei IdeaHub tabla postala je neizostavni deo rada sa đacima i studentima i jedan od glavnih alata modernih škola i univerziteta. Početkom 19. veka počela je sa radom ova osnovna škola, kada se nastava odvijala na nemačkom jeziku, a današnji naziv škola nosi od 1990. godine, po čuvenom srpskom književniku i reformatoru - Vuku Karadžiću,navodi se na sajtu ove školske ustanove.

Danas školu pohađa više od 300 učenika, raspoređenih u 16 odeljenja. Nastava se odvija u jednoj smeni, kao prvi strani jezik uči se ruski (od petog do osmog razreda), a kao drugi engleski jezik (za sve učenike). U školi radi trideset i jedan prosvetni radnik . Nastava se odvija na srpskom jeziku.

Narod u Lovćencu čeka predsednika

Građani su se u Lovćencu okupili ispred škole, gde čekaju predsednika. Među okupljenima je dosta dece.

U 12.30 u Subotici se održava svečana sednica Skupštine grada povodom Dana grada Subotice i uručivanje povelje počasnog građanina predsedniku Republike Srbije.

 

Na Paliću u 14.00 predsednik će obići novoizgrađeni Akva park

U 14.15 počeće obraćanje predsednika, najavljevno je iz službe za saradnju s medijima predsednika Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (157)

Loading
Dusan

01.09.2023 11:22

Zaslužio je Vučić svojim radom i rezultatima povelju počasnog gradjanina Subotice.

Marko

01.09.2023 11:29

Verujem da će i Vučić danas biti posebno lepo raspoložen jer uz dečiju radost dobija i mesto počasnog građanina Subotice.

Igor

01.09.2023 11:29

Taj kraj Srbije je takođe veoma bitan za nas.

Rajko

01.09.2023 11:30

Svaka čast predsedniku na trudu koji svakodnevno ulaže.

Dajana

01.09.2023 11:32

Nama itekako znaci sto nam dolazi predsednik Vucic u nas divni grad,da ga docekamo i ugostimo. Napredak se itekako vidi i pruzicemo mu uvek podrsku

Milos

01.09.2023 11:32

Vredan rad i predanost je naša politika.

Aca

01.09.2023 11:34

Puna podrška za sve što čini predsednik.

Maja

01.09.2023 11:34

Svojim dolaskom u nas lepi grad Vucic pokazuje koliko mu je stalo do naroda.

Mile

01.09.2023 11:35

Vučić služi kao primer svima nama kako treba vredno da se radi.

Katja

01.09.2023 11:39

Vucicu je obilazak svakog mesta u Srbiji prioritet kako bi sagledao probleme i mnoge uspeo da resi.

Una

01.09.2023 11:40

Vucic iz dana u dan pokazuje odgovornost prema svakom gradjaninu Srbije ma u kom mestu bio.

Nebojša Ilić

01.09.2023 11:41

Mnogo će značiti deci tableti koje će dobiti na poklon.

Olja

01.09.2023 11:42

Povodom grada Dana Subotice predsednik Vučić će dobiti povelju počasnog građanina.

Tara

01.09.2023 11:42

Obilaskom Palica i Lovcenca Vucic je zivi dokaz kako se jedan predsednik odgovorno ponasa prema drzavi koju vodi.

Ivana

01.09.2023 11:45

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poštuje sve delove Srbije.

Maja

01.09.2023 11:45

Predsednik je stvarno mnogo truda uložio za Severnobački okrug, kao i Vlada. Drago mi je što će dobiti povelju.

Mimi

01.09.2023 11:45

Vucic zasluzuje povelju pocasnog gradjanina jer se marljivo bori i radi za svaku opstinu u Srbiji.

Ivana

01.09.2023 11:46

Čestitke povodom obeležavanja dana grada Subotice.

Ivana

01.09.2023 11:47

Srećan početak školske godine. Odlična vest za rekonstrukciju škole i modernizaciju.

Jelena

01.09.2023 11:50

Vucic brine i ulaze u sve krajeve Srbije.

Milica

01.09.2023 11:51

Predsednik zaista neumorno radi i mi do sada nismo imali ovakvog predsednika.

Nina

01.09.2023 11:51

Vučić sve što je obećao ispuni.Živela Srbija!!!

Petar

01.09.2023 11:52

Predsednik zaslužuje ovu povelju jer se maksimalno posvetio napretku Srbije

Mitar

01.09.2023 11:53

Ovo je zaista veliki rezultat uspešne politike

Filip

01.09.2023 11:53

Narod predsednika veoma ceni i docekuje ga sa svelikim odusevljenjem.

Kiki

01.09.2023 11:54

Narod najbolje zna kome ce da da svoje poverenje.

Toma

01.09.2023 11:54

Narod je ponosan na Vučića zbog neumornog rada i posvećenosti narodu i naciji

Maja

01.09.2023 11:54

Lovćenac dočekuje Vučića uz zahvalnost. Vucic se toliko bori za unapredjen zivotni standard.

Viki

01.09.2023 11:54

Narod u velikom broju docekalo predsednika.

Jana

01.09.2023 11:55

Velika je čast poseta predsednika i što je obećana novčana pomoć u rekonstrukciji skole. Danas se više nego ikad ulaze u obrazovni sistem i školstvo.

Milica

01.09.2023 11:55

Vučić je svojim radom zaslužio ovoliku podršku građana

Nikola

01.09.2023 11:55

Sada se povecavaju plate i penzije sve zahvaljujuci stabilnosti finansija nase drzave.

Ana

01.09.2023 11:55

Svim Subotičanima srećan praznik, dan grada Subotice.

Iva

01.09.2023 11:56

Vučić je svojim radom i trudom zasluzoopovelju grada Subotice. Ulaze se u škole,plate rastu i svi smo mu zahvalni na ovakvom uspehu i napretku.

Sanja

01.09.2023 11:56

Narod ceni rad i posvecenost Vucica. Toliko se bori za snaznu infrastrukturu, da nasa ekonomija ide uzlaznom putanjom.

Jelena

01.09.2023 11:56

Mislim da danas niko nije ostao kod kuće. Svi porodično su došli da dočekaju Vučića

Milan

01.09.2023 11:56

Uspešna poseta predsednika, a narod je sa velikim zadovoljstvom dočekao predsednika

Gaga

01.09.2023 11:56

Predsednik brine o svakom kraju nase zemlje.

Ana

01.09.2023 11:56

Narod je dočekao Vucica u velikom broju i izrazio mu zahvalnost koliko je uradio za našu zemlju!

Vuk

01.09.2023 11:56

Vučić ulaže mnogo u prosvetu za bolju budućnost naše dece.

Mila

01.09.2023 11:57

Kao neko ko vodi računa o svom narodu i gura Srbiju napred zaslužuje povelju počasnog građanina i u Subotici. Divan gest

Filip

01.09.2023 11:57

Veliki je rad, pa i trud uložen u sve ovo da bi Srbija bila danas ovako uspešna zemlja.

Ema

01.09.2023 11:57

Predsednik obilazi celu Srbiju i svaki kraj.

Maja

01.09.2023 11:57

Sada se povecavaju plate za nase medicinare, za nase prosvetare. Sve zarad sto kvalitetnijeg zivota.

Mila

01.09.2023 11:58

Nijedan predsednik do sada nije obilazio skole i ovoliko paznje posvetio deci i omladini

Lara

01.09.2023 11:58

Plate rastu, skole se renoviraju, Subotica je ponosna i zahvalana predsedniku na svemu i otud potreba da se bas nejmu uruči povelja.

Mira

01.09.2023 11:58

Vučić je voljen i cenjen u narodu. Ovaj skup to i potvrđuje

Jelena

01.09.2023 11:58

Zahvaljujući Vučiću sve više i više će biti ulaganja u naše škole

Saška

01.09.2023 11:59

Bravo, odličan potez Vučića, medicinski radnici zaslužuju veće plate

Maja

01.09.2023 11:59

Gradjani sa odusevljenjem docekuju Vucica jer znaju koliko se trudi i radi. Da su mu ideje uvek usmerene ka daljem napretku Srbije.

Slavka

01.09.2023 11:59

Narod koga voli, on ga voli i pokazuje. Gradjani Lovćenca su sa oduševljenjem dočekali svog predsednika,kohi se maksimalno posvetio obilasku škole i uslovima rada generacija koje počinju školovanje a i onih koji su ceć tu. Srećno školarci.

Dragoljub

01.09.2023 11:59

Brine o svojima a ovih i nema,njegovi ih iste ili u 2 rat i zaposeli od čistačica do direktora.

Nina

01.09.2023 11:59

Kada neko dobijw povelju sigurno istu i zaslužuje. Poput predsednika koji vodi računa o svim sitnicama. Trudi se da ulaze u škole i građanima povećava plate kako bi se posledice krize što manje osetile.

Zorica

01.09.2023 12:00

Vučić je jedini predsednik koji je mnogo uložio u našu prosvetu i školski sistem.

Maja

01.09.2023 12:00

Vucic je neko ko slusa potrebe gradjana, ko se bori za prosperitet Srbije. Zaista sam ponosna kada vidim kako se radi i gradi.

Nikola

01.09.2023 12:01

Ulaganje u prosvetu, u ekonomiju, u privredu i turizam jeste nikada snaznije. Ponosna sam na rad sadasnje vlasti.

Ena

01.09.2023 12:01

Vučić vidi koliko se naši medicinari zalažu za svoj narod i posao.

Iva

01.09.2023 12:02

Vucic stalno pokazuje koliko brine o svim gradjanima Srbije.

Sanja

01.09.2023 12:02

Mnogo snage i truda je uložio Vučić u ekonomski napredak Srbije. Vucic se bori za sto snazniji uspeh nase drzave, za dalja povecanja plata.

Jelena

01.09.2023 12:03

Sjajne vesti za medicinske radnike, zasluzno!

Vanja

01.09.2023 12:03

Verujem da će i Vučić danas biti posebno lepo raspoložen jer uz dečiju radost dobija i mesto počasnog građanina Subotice.

Olja

01.09.2023 12:03

Vucic zasluzuje mesto pocasnog gradjanina Subotice.

Olja

01.09.2023 12:03

Vucic zasluzuje mesto pocasnog gradjanina Subotice.

Filip

01.09.2023 12:03

Predsedniku je svaki deo i kraj nase zemlje bitan .

Maja

01.09.2023 12:04

Vucic pokazuje da brine o gradjanima Srbije.

Sar

01.09.2023 12:04

Vucic ima svoje rezultate za svaki deo Srbije. Skole su dobile interaktivne table.

Filip

01.09.2023 12:04

Predsednika svuda postuju jel radi za svoju zemlju i svoj narod.

Tijana

01.09.2023 12:05

Čestitke predsedniku Vučiću na povelji počasnog građanina grada Subotice, koju će dobiti na svečanoj sednici u tom gradu.

Pavle

01.09.2023 12:05

Verujemo da ce prosvetni i medicinski radnici biti zadovoljni ovim povecanjem zarada.

Sasa

01.09.2023 12:05

Narod voli da vidi Vicica!On je lider koji je zaslužio postovanje naroda jer sve sto radi radi za dobrobit i Srbije i gradjana

Ema

01.09.2023 12:05

Gradjani cene rad predsednika zato ce uvek imati nasu podrsku.

Sanja

01.09.2023 12:05

Vucic je neko ko zeli da stvori sto uspesniju i razvijeniju Srbiju, kako bi nasa deca imala sto snazniju buducnost, da mogu da svoja znanja prenesu u praksi, da se zaposle u nasoj zemlji.

Maki

01.09.2023 12:05

Vucic ulaze u buducnost i pametno radi sve u interesu Srbije.

Dragan

01.09.2023 12:05

Narod vidi koliko se Vučić zalaže za Srbiju.

Štrumfeta

01.09.2023 12:05

Narod voli Vučića i to je činjenica ! Šta god rekli i pisali i pokušavali da ga skinu sa vlasti ,dzaba !! Predsedniče svaka čast !

Viki

01.09.2023 12:06

Deca su veoma srecna sto ce dobiti pametne table i bolje obrazovanje.

Dejan

01.09.2023 12:07

Svaka cast predsedniku! medicinski radnici su zasluzili

Petar

01.09.2023 12:07

Drzava povecanjem zarada prosvetarima i medicinskim radnicima pokazuje koliko vodi racuna o njima.

Ivana

01.09.2023 12:07

Vucic je svojim radom, trudom, energijom i posvecenoscu zasluzio ogromno poverenje i podrsku gradjana. Vucic se toliko bori za nove skole, bolnice, fabrike.

Nina

01.09.2023 12:07

Kako se Vučić bori za napredak I razvoj Srbije u svim oblastima takođe se sve više ulaže i u oblast obrazovanja

Gaga

01.09.2023 12:08

Deca su nasa buducnost i treba ulagati u njihovo obrazovanje.

Nina

01.09.2023 12:09

Da su Vučiću deca na prvom mestu to se može videti i na današnjem primeru jer se sve više ulaže u poboljšanje uslova za obrazovanje mladih

Nina

01.09.2023 12:09

Svojim radom i delima Vučić je zaslužio da bude počasni građanin Subotice

Nenad

01.09.2023 12:10

Zahvaljujuci stabilnim javnim finansijama, danas je moguce povecanje primanja prosvetarima i medicinskim radnicima.

Nina

01.09.2023 12:10

Veoma je bitno da se svaki deo Srbije ravnomerno razvija I napreduje za to se Vučić svakodnevno zalaže

Anci

01.09.2023 12:10

Početak školske godine je divna prilika za druženje sa decom, kao i da im se poželi srećan i uspešan početak iste.

zorica

01.09.2023 12:11

Povećanje plata nije mala stvar, a pogotovo za medicinske radnike koji obavljaju vrlo odgovoran i težak posao!

Nina

01.09.2023 12:11

Ono što je Vučiću uvek bio i jeste cilj je da obezbedi što bolju budućnost za našu decu za to se neumorno bori i zalaže.

Ana

01.09.2023 12:12

Gradjani su se obradovali posetom predsednika!

Marko

01.09.2023 12:12

Drzava je u mogucnosti da povecava zarade u javnom sektoru, sto nije bio slucaj za vreme bivse vlasti.

SARA

01.09.2023 12:12

VUCIC JE SVOJIM DRUDOM I RADOM ZASLUZIO PODRSKU NASEG NARODA.

Maja

01.09.2023 12:12

Nasa drzava tezi daljem putu napretka i prosperiteta. Sve zahvaljujuci posvecenosti Vucica. Ljudi u Lovcencu su odusevljeni kada vide Vucica, jer su sada zadovoljni kvalitetom i nacinom zivota.

Jovana

01.09.2023 12:12

Ovakav docek govori koliko je Vucic cenjen u svakom kraju Srbije.

Anica

01.09.2023 12:12

Povelja počasnog građanina, nesto je najmanje sto svi po lokalnim samoupravama mozemo da dodelimo nasem predsedniku, koji se bori za bolji standard i zivot svih nas.

Nana

01.09.2023 12:13

Subotičanima čestitamo praznik dan grada Subotice.

Ana

01.09.2023 12:13

Vučić je svojim radom zaslužio povelju počasnog gradjanina!

Ana

01.09.2023 12:13

Vučić je svojim radom zaslužio povelju počasnog gradjanina!

Boka

01.09.2023 12:13

Vojvodina je uz Vučića,radujemo se da brine i o našem kraju!

jova

01.09.2023 12:13

Ova vest je obradovala sve koji su zaposleni u zdravstvu.

MAJA

01.09.2023 12:13

PREDSEDNIK SE BORI ZA SVOJ NAROD I SVOJU ZEMLJU SRBIJU.

Nikola

01.09.2023 12:14

Odlicne vesti za skolu u Lovcencu, i Vucic se zaista bori za buducnost nase dece.

Anka

01.09.2023 12:14

Rekonstrukcija, izgradnja i obnova skola obelezila je mandat predsednika Vučića. Najava novih, divna je vest pred pocetak skolske godine.

HANA

01.09.2023 12:14

TABLET CE MNOGO DECI DA BUDE KORISTAN ZA RAD U SKOLAMA.

Ana

01.09.2023 12:14

Vučić svojim delima i zalaganjem je pokazao koliko voli svoju zemlju!

Dara

01.09.2023 12:14

Veliki dan za svu decu,i velika čast za Vučića da to podeli sa njima!

Sanja

01.09.2023 12:15

Vucic ulaze u rekonstrukcije skola, u gradnju novih skola. Sve zarad nase dece, da budu srecni i zadovoljnim

KATA

01.09.2023 12:15

SRECAN POCETAK SKOLSKE GODINE SVIM DJACIMA.

Jovan

01.09.2023 12:15

Prosvetari i zdravstveni radnici obavljaju tezak i odgovoran posao i svakako su zasluzili povecanje primanja.

Milijana

01.09.2023 12:15

Svako obećano povećanje plata i penzija je i ispunjeno.

mima

01.09.2023 12:16

Svako povecanje plate je znacajno za nasu zemlju, samo neka se tako nastavi.

Ana

01.09.2023 12:16

Vučić sve radi u interesu gradjana Srbije!

Goran

01.09.2023 12:16

Vojvođanska mesta su poznata po gostoljubivosti i srdačnosti!

Ivana

01.09.2023 12:16

Verujem u politiku i program Vucica. Kada vidim njegovu energiju i posvecenost zaista sam ponosna kada vidim rezultate. Da se ulaze u skole, u infrastrukturu.

Marija

01.09.2023 12:17

Naša deca zaslužuju da usvajaju znanja u najboljem okruženju i sa najnovijim tehnologijama. Neka vam je srećan početak školske godine. Država i predsednik Vučić su uz vas.

Kaja

01.09.2023 12:17

Kada neko širi ljubav gde god se pojavi,taj ljubav i dobija za uzvrat!

Milijana

01.09.2023 12:17

Svaki kraj Srbije je podjednako važan kao i njegov razvoj.

Katarina

01.09.2023 12:17

Koliko se Vucic bori za Srbiju i za nasu decu ovaj docek je sasvim ocekivan.

Anka

01.09.2023 12:18

Dobre vesti za prosvetne i medicinske radnike. Srbija ceni one koji nas lece i one koji uce nasi decu.

Gaga

01.09.2023 12:18

Ovo je primer kako predsednik treba da obilazi svoju zemlju i ima kontakt sa građanima.

Anika

01.09.2023 12:18

Povecanjem plata, podize ce se i zivotni standard zapislenih, kao i clanova njihovih porodica.

Maja

01.09.2023 12:18

Narod je ponosan kada vidi koliko politika Vucica donosi uspesne rezultate.

Lara

01.09.2023 12:19

Ulaganje u obrazovanje je ulaganje u buducnost Srbije.

Nikola

01.09.2023 12:19

Od kada je Vucic na vlasti, toliko skola je obnovljeno. Toliko se ulaze u povecanje plata i penzija.

Milijana

01.09.2023 12:19

Svojim odgovornim radom i trudom Vučić zaslužuje titulu počasnog građanina.

Sanja

01.09.2023 12:20

Nova tehnologija, modernizacija u ucenju omogućava deci bolji razvoj i napredovanje u radu i učenju.

Nana

01.09.2023 12:20

Pohvale za sve gradove koji su se setili da nagrade Vučićev trud i rad. Svaka cast, predsednik je to zaista zasluzio

Sanja

01.09.2023 12:20

Povećanje plata je uvek dobra vest! Oduševljeni smo!

Ceca

01.09.2023 12:21

Vucic je neko ko mnogo ulaze u skolski sistem, da nasa deca uce i da posle mogu da rade onaj posao koji zele, da napreduju i zato se i Srbija razvija.

Nana

01.09.2023 12:21

Sve cestitke Vucicu na povelji počasnog građanina grada Subotice

Milijana

01.09.2023 12:21

Vučić je puno toga uradio za Srbiju i Subotici pa je iz tog razloga sasvim zaslužno poneo titulu počasnog građanina Subotice.

Ivana

01.09.2023 12:21

Ulaze se u vece plate medicinara, prosvetara. Zaista nasa drzava nastavlja put napretka. I ljudi u Lovcencu vec vode napredak.

Maša

01.09.2023 12:22

Veća plata za prosvetne radnike je ulaganje u našu decu. Ovo je samo jedan deo povećanja plate.

XYZ

01.09.2023 12:22

Medicinske sestre stigle ba 130000 djabe sam zavrsio faks

Lena

01.09.2023 12:22

Životni standard građana je sve veći i važno je da ćemo imati sve veće plate i penzije iz godine u godinu, jer je država uspela da stabilizuje javne finansije i bori se za bolju budućnost.

Milijana

01.09.2023 12:23

Velika podrška Vučiću za sve što čini za Srbiju i njene građane.

Brza

01.09.2023 12:23

Predsednik Vučić je uvek i svuda dobrodošao

Seka

01.09.2023 12:26

Jedino Vučić može očuvati i sačuvati suverenu i jaku Srbiju, Srbiju koja se bori za svoj narod, Srbiju koja je snažna i koja svakoga dana napreduje i zato ima ovoliku podršku naroda.

Maja

01.09.2023 12:28

Narod je ponosan kada vidi konkretna dela. I veruje Vucicu sto dokazuje i ovaj velicanstven docek Vucica u Lovcencu.

Bilja

01.09.2023 12:28

Predsednik je zasluzio povelju pocasnog gradjanina zato sto brine o gradjanima Subotice.

Nikola

01.09.2023 12:29

Vucic neumorno obilazi Srbiju i zaista je posvecen i rekonstrukciji i gradnji novih skola, bolnica, fabrika. Sto dokazuje i nabavka modernih uredjaja, za sto bokje uslove za ucenje.

Sanja

01.09.2023 12:30

Obrazovanje je osnova i drustva i drzave. Zato se Vucic toliko trudi da sve modernizuje.

Aleks89

01.09.2023 12:30

Odlicna vesta za gradjane Srbije. Podizanjem plata a i penzija nastavalja se pozitivan trend u nasoj ekonomiji. Povecanje od 5,5 % donecu boljitak svim ljudim koju su u toj oblasti.

Viki

01.09.2023 12:30

Predsednik svakodnevno radi i zalaze se za nasu zemlju i napredak.

Gaga

01.09.2023 12:32

Vide svi predsednikov rad i veoma cene sto mu je nasa zemlja na prvom mestu.

Tamara

01.09.2023 12:32

Vučić svaki dan brine o svojim građanima i to nisu prazne reči to su dela , svedoci smo svakodnevnih ulaganja u našu zemlju a naravno i povećanja plata za one koji su najjača karika u društvu a to su prosvetni i medicinski radnici.

Ana

01.09.2023 12:32

Vučić mnogo radi za napredak Srbije i narod to vidi.

Ceca

01.09.2023 12:33

Od kako je Vučić na vlasti, Srbija mnogo novca ulaže u obnavljanje svih škola. I Vucica cene i postuju jer ononsto obeca to i ispuni.

Olja

01.09.2023 12:34

Subotica je danas pokazala koliko je zahvalna Vučiću na svemu što je uradio za njih.

Ema

01.09.2023 12:34

Narod je prezadovoljan kako nasa zemlja napreduje i kako se sve modernizuje polako.

Gala

01.09.2023 12:35

Vucic stize da obidje svaki kraj Srbije sto pokazuje koliko mu je stalo da se svako mesto u Srbiji podjednako razvija.