Milena Popović
Foto: Printscreen/Printscreen

Ovo je juče u razgovoru za Alo! poručila državna sekretarka Milena Popović, koju je prošle nedelje zadesila nesreća kad je u stanu na Banovom brdu, u kojem živi sa sinom, izbio požar u njenoj spavaćoj sobi.

Milena Popović je za naš list istakla da istraga povodom požara još uvek traje. 

- Za sada nemam informaciju o tome šta je mogao biti uzrok požara. Nadam se da će istraga biti završena u nedelji pred nama - poručila je ona.

Stan nakon požara

Foto: privatna arhiva

 

Inače, Popovićeva je pre par dana na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila i komentare koje na društvenim mrežama dobija nakon požara. A ti komentari su, najblaže rečeno, užasni, te smo je upitali da li su je iznenadili.

- Koliko god da sam loših komentara za ovih pet godina pročitala, ovi poslednji me jesu nekako najviše „dotakli“. Ne znam da li sam besna, ljuta, tužna, razočarana… - rekla nam je Milena i dodala:

Stan nakon požara

Foto: privatna arhiva

 

- Toliko je zla u ljudima, toliko smo postali apatični, loši, zajedljivi da to već prevazilazi sve granice. Gubimo se u sopstvenim zlu i to je začarani krug iz koga se ne može. Nažalost.

Popovićeva je istakla da je ipak i puno onih koji su iskrena podrška.  

- Bogu hvala, ipak je puno onih koji su iskrena podrška i čija ljubav i pozitivna energija danas znače više nego ikada pre - zaključila je državna sekretarka.

Podsetimo, Milena Popović, državna sekretarka u Ministarstvu turizma, doživela je drugi veliki udarac u životu. Taman kad se skućila sa sinom i svoj život samohrane majke sa detetom dovela u kakvu-takvu normalu posle mučkog ubistva oca njenog sina, srpskog političara s Kosova i Metohije Olivera Ivanovića, stan u kojem je živela sa detetom izgoreo je u požaru.

Komšije mislile da je
nekom zagoreo ručak

Požar je tinjao danima, ali komšije ništa nisu ni videle ni čule, a neki su pomislili da je nekom u zgradi zagoreo ručak.

- Jedna soba je potpuno izgorela. Ja sam zbog opasnosti od nevremena hermetički zatvorila sve prozore, tu nije bilo vazduha i to je polako tinjalo i samo od sebe se ugasilo... Krenulo je iz spavaće sobe, a da je bilo vazduha, izgoreo bi čitav sprat! Vatra se ugušila sama od sebe - rekla je ona za medije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading