ČANAK HVALI NOLETA Prvo ga vređao na najprostiji način, a sada tvrdi da rado gleda Đokovića
Foto: Happy TV Printscreen

- Ja vrlo rado gledam Đokovića i njegove mečeve, jer je stvarno majstor svog zanata, to je zaista lepo gledati, isto kao i Nikola Jokić - rekao je Čanak danas za Happy TV.

On je za Novakovog oca nazvao "prostačinom", a gostovanje je završio pokličem koji su koristili ukrajinski nacisti u II svetskom ratu.

Ipak, kada je Noletu bilo najteže i kada su ga maltretirali u Australiji, tada Čanak nije želeo da ga podrži.

- Užasan tretman prema Srbinu. Prema Srbinu. Pa je**te, nije užasan tretman zato što je Srbin, nego zato što magarac nije vakcinisan - napisao je tada Čanak na Tviteru.

Sličan je slučaj bio sa pevačem Bajom Malim Knindžom. Čanak se prvo protivio da Baja Mali Knindža drži koncert u Novom Sadu i izmislio da njegova ćerka ima hrvatski pasoš (što se ispostavilo kao lažna vest), a onda je pevač pokazao fotografiju sa Čankovim sinom.

- Ja mislim da će ovo najviše da ga zaboli jer ovo je njegov sin koji ceni moj rad i voli moje pesme. O gospodinu neću ništa da kažem, ali sin mu je ekstra momak, isto kao što je moj veliki fan i Aleksa Balašević. Deca su izvanredna, a o tatama sve najlepše - kazao je tada Baja Mali Knindža.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ja

28.07.2023 16:19

Koga zanima misljenje ovog propalog politicara i dokazanog srbomrsca?

Nema mu lijeka

28.07.2023 17:24

kod canka odavno krecana u glavi