SVE ŠTO JE DOZVOLJENO ALEKSIĆU, TADIĆU I GRBOVIĆU, ĐUKI NIJE! LIicemeri! Opozicionari i njihovi mediji napali poslanika zbog razgovora sa studentom
Foto: Estock

Naime, prozapadna opozicija koja organizuje takozvane proteste protiv nasilja po ko zna koji put je pokazala da ima dvostruke standarde. Oni danima pokušavaju da iskoriste Dimića, koji štrajkuje i traži da se ispune zahtevi sa takozvanog protesta protiv nasilja. Skoro svi lideri opozicije su obilazili ovog mladića i tim razgovorom se hvalili na društvenim mrežama.

Tako se Boris Tadić, lider SDS, pohvalio na društvenim mrežama, ističući da „poštuje njegovu hrabrost“. Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke, istakao je da će se „zajedno sa studentom boriti za prava“, dok je Pavle Grbović, lider PSG-a, bez fotografije objavio da je pričao sa studentom.

Međutim, kada je mladića posetio Vladimir Đukanović, narodni poslanik SNS-a i advokat, a da pritom nije ni objavio sliku tog razgovora, ta ista opozicija je počela da ga čereči.

Te je u podkastu za portal Nova S Smiljan Banjac, jedan od govornika na protestu, optužio Đukanovića da se samopromoviše ovim potezom.

Vladimir Đukanović je za Alo! istakao da napadi na njega pokazuju licemerje opozicionara.

- Ja sam otišao tamo bez kamere, nisam zvao novinare niti sam želeo da se tim razgovorom pohvalim. Vesti o mom razgovoru sa studentom su objavili opozicioni mediji, slike takođe. Moja namera nije bila da manipulišem tim mladim čovekom, već da sa njim porazgovaram - istakao je on.

 

 

Dečko želi da razgovara

Đukanović je za naš list otkrio i kako je protekao njegov razgovor sa ovim mladićem.

- Iako se ne slažem s tim momkom, želeo sam sa njim da razgovaram. Nažalost, on je izmanipulisan i ne prihvata drugačije mišljenja. Ne shvata da većina građana ne razmišlja kao on - rekao je Đukanović, koji je dodao da se Dimić u razgovoru sa njim ograđivao od opozicionara.

- Opozicija manipuliše ovim momkom. Oni ne žele dijalog zato što je njima cilj da imaju žrtvu. Za razliku od opozicionara, ovaj dečko želi da razgovara, što je pokazatelj da građani imaju drugačije stavove od opozicije - zaključio je Đukanović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading