KOLIKO KOŠTA IZDAJA SVOG NARODA Tzv. ministar u tzv. vladi Kosova pao najniže - Rašić od Kurtija dobio tri miliona evra za prljavi posao?
Foto: Printscreen

Nenad Rašić, ministar u vladi tzv. Kosova, dobio je od Aljbina Kurtija, tzv. premijera te lažne države, tri miliona evra da bi dao legitimitet sledećim lokalnim izborima u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji, saznaje Alo! od odlično obaveštenih izvora.

Kao što je poznato, pregovori između Srbije i tzv. Kosova trenutno su u najvećoj krizi do sada, Srbi nedeljama protestuju ispred opština na severu protiv Kurtijevog terora i njegovih nelegalnih gradonačelnika, imaju jasan uslov za lokalne izbore u srpskim opštinama na KiM, a to je formiranje ZSO, na čemu insistira i međunarodna zajednica.

I pored te činjenice da ne postoje ni najmanji preduslovi za održavanje novih lokalnih izbora u srpskim opštinama, Kurti je izgleda već krenuo u njihovu pripremu, a pojedini analitičari kažu da su oni izvesni možda već i u septembru.

- Ovoga puta Kurti želi, pored legalnosti, da obezbedi i kakvu-takvu legitimnost izbora. Za to su mu, naravno, potrebni Srbi. Najveći broj Srba u južnoj srpskoj pokrajini nije nimalo zainteresovan za ispunjavanje Kurtijevih želja i planova, ali uvek se nađe neko ko bi za „adekvatnu protivuslugu“ pristao na sve ono na šta niko normalan ne bi - navodi naš izvor, i nastavlja:

- Zato je Kurti našao svog Srbina i nije žalio pare da ovaj za njega odradi prljavi posao. On je jedini, pored Rade Trajković, pristao da sedi u njegovoj vladi. To je Nenad Rašić, koji, inače, na izborima nije uspeo da skupi ni jedan odsto podrške. Kurti je Rašiću dao tri miliona evra sa zahtevom da u svakoj od četiri opštine na Severu Kosova i Metohije organizuje po stotinak ljudi koji će se pojaviti na izborima. Rašić uz pomoć Kurtija i njegovih aparatčika trenutno radi na uspostavljanu mreže, a podršku Srba, između ostalog, kupuje zapošljavajući ih u tzv. institucijama Kosova - otkriva naš sagovornik.

Podržava opozicione proteste u Beogradu

Kada ne radi za Kurtija i protiv interesa našeg naroda na KiM koji preživljava teror od prištinskog režima, Rašić podržava političke proteste opozicije u Beogradu, a o tome svedoče objave na njegovim profilima na društvenim mrežama.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading