"AKO BLOKIRAJU PRILAZE DEDINJU UGROZIĆE ŽIVOTE LJUDIMA" Dr Milovan Bojić reagovao na radikalizaciju protesta
Foto: Tanjug/Zoran Zestić

 

Naime, tajkunski mediji su objavili da će naredni politički protesti biti održani u petak i subotu i da će tom prilikom biti blokirani putevi, međunarodne pruge, a u planu je i odlazak pred TV Pink, čija zgrada se nalazi u blizini dve najvažnije bolnice u državi, VMA i Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“. 

Prof. dr Milovan Bojić, direktor Instituta „Dedinje“, je za alo.rs reagovao na ovu najavu prozapadne opozicije i poručio da je zabrinut za pacijente.

Alo

 

 

-Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ je mesto gde dolaze pacijenti iz svih krajeva Srbije, pa i iz cele bivše Jugoslavije. Ne mogu ni da zamislim, ukoliko bi prilaz Institutu bio blokiran, šta bi to značilo za ljudske živote, a pogotovu kada se uzmu u obzir urgentana stanja, pre svega one bolesti koje se na „Dedinju“ mogu najbolje lečiti. Nadam se da će kod političara iz opozicije preovladati zdrav razum, da nećemo otkazivati one intervencije koje nekome bukvalno mogu spasiti život - rekao je on.

Narodni poslanik Vladimir Đukanović ovaj suludi i radikalni potez opozicije vidi kao njihov odgovor na sve manji broj građana koji dolazi na proteste.

Foto: Estock

 

 

- Meni je neverovatno da neko može da blokira ulice u blizini tako važnih bolnica. Takvu odluku mogu da donesu samo neuračunljivi ljudi. Što se mene tiče oni mogu da protestuju svaki dan, ali žao mi je građana koje nedeljama maltretiraju, a evo sad se ispostavlja da će nekima ugrožavati i živote. Lepo naš narod kaže, budale se ne seju, same niču – rekao je on. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

28.06.2023 15:01

Opoziicija ne misli na narod ni njihovo kretanje, pokazuju sliku svoju