RADUJE ME ŠTO RUSIJA NEĆE DA ĆUTI Šešelj: Zapad želi da Vučića prisili na kapitulaciju
Foto: Shutterstock/Alo ilustracija

- Moram vas podsetiti da sam pre više dana i sam izašao sa tvrdnjom da su demonstracije u Beogradu i okupacija severnih srpskih opština na KiM čvrsto povezani. Zapadne sile iz sve snage udaraju na Aleksandra Vučica i naprednjački režim. Žele Vučića da prisile pre svega na kapitulaciju povodom njegovog čvrstog stava da neće priznati nezavisnost Kosova i da će se suprotstavljati prijemu tzv. Kosova u međunardne organizacije - kaže Šešelj navodeći da su demonstracije u Beogradu dobro organizovane i da njih direktno vode zapadne obaveštajne službe.

- A čuli smo već i otvorene tvrdnje da su na čelu prostesta prozapadne partije, međutim, u to su umešane i lažne patriotske partije. Svima im je stalo da se dočepaju vlasti bez izbora, otuda insistiranje na takozvanoj prelaznoj vladi.

- Očigledno je da ruska diplomatija sve to veoma dobro razume, ali me je obradovala javna izjava ambasadora Bocan Harčenka jer je po njoj očigledno da Rusija o tome neće da ćuti. To nam je u ovom trenutku ogromna politička podrška - zaključio je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Anika

03.06.2023 17:09

Rusija ne upravlja nicim, a nece ni da cuti na neistine.