NISAM JA META, META JE SRBIJA "Šta mislite zašto je neko u Zagrebu zainteresovan da u Srbiji dođe do svrgavanja vlasti?"
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Predsednik kaže da je večeras dobio vesti od evropskih zvaničnika da brinu zbog mogućih sutrašnjih događaja jer Srbi će svakako da protestuju i da traže svoje uzurpirane zgrade nazad.

Što se pritiska u zemlji tiče, jedan je važan regionalan pritisak, jer imate ljude spolja koji po svaku cenu žele promenu vlasti i to su Zagreb, Sarajevo, Podgorica i razume se Priština.

- Ne rade oni ovo zbog Aleksandra Vučića, meta je Srbija. Šta mislite zašto je neko u Zagrebu zainteresovan da u Srbiji dođe do svrgavanja vlasti, što je nemoguće, moraćete da pobedite na izborima. Pružite nam odgovor, zašto je to vaš interes? Zato što je valjda Srbija neuspešna, pa bi oni želeli finiju, bolju i lepšu Srbiju? Samo ona Srbija koja neće da štiti narod na Kosovu i Metohiji, ili da ne bude regionalno konkurentna, da bude slaba kao u vreme Borisa Tadića i poslednja rupa na Balkanu. Važno je da ljudi ovde znaju zašto se to odigrava. Pritisak spolja se nastavlja i zbog Kosova i zbog nezavisne politike u međunarodnim okvirima. Zato hoće da me oslabe, jer znaju da me nije jednostavno pobediti. Posle toga će da rade sve da spreme neke druge za njihove interese, rekao je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Jeca

28.05.2023 23:28

Hrvatima bi bilo bolje da pociste svoje dvorište,a ne da guraju nos u nase!

Ena

29.05.2023 00:11

Svi neprijatelji se ujedinili da sruše Vučića i tako oslabe Srbiju.