JEZIVA OBJAVA NATO LOBISTE! Čedomir Stojković nije uspeo da sakrije mržnju i zavist nakon veličanstvenog skupa "Srbija nade"
Foto: Printscreen/Printscreen

Opoziciji u Srbiji sigurno nije nimalo lako kada vidi koliku podršku predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima u narodu. Ljudi  iz svih krajeva naše zemlje jedva su čekali da dođu i daju podršku srpskom jedinstvu za koji se predsednik svakodnevno bori. Čak su i svetski mediji bili i više nego zainteresovani što jasno pokazuje i izveštavanje kineskih medija sa skupa "Srbija nade" u Beogradu.

Veličanstven skup, najveći u istoriji sa preko 200.000 ljudi, ostavio je gorak ukus opoziciji koja želi da uništava, da maltretira građane, blokira i remeti život u Beogradu i Srbiji.

Jeziva objava NATO lobiste

Narod iz svih delova Srbije danas je dao podršku veri, ljubavi i borbi za svoju zemlju, na šta je Čedomir Stojković uputio jeziv komentar: "A sada: MAJDAN!"

JEZIVA OBJAVA NATO LOBISTE! Čedomir Stojković nije uspeo da sakrije mržnju i zavist nakon veličanstvenog skupa

Foto: Printscreen

 

 

Ova objava samo još jednom dokazuje da politički protest opozicije nije ništa drugo do beskrupulozni juriš na fotelje, a da ljubav i vera u Srbiju jednostavno za njih nisu na spisku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading