ODBRANILA POSLANICU OD LOPOVA! Herojski podvig Aleksandre Stojimanović, radnice na kiosku
Foto: Alo/Aleksandra Stojimanović

Njoj je tom prilikom džeparoš ukrao novčanik, i ništa se u ovoj priči ne bi razlikovalo od mnoštva drugih o krađama da na scenu nije stupila hrabra Aleksandra Stojimanović, koja se izborila sa lopovom i vratila novčanik Lukićevoj.

- Zaista u ovoj priči nisam nimalo bitna ja, već hrabra devojka Aleksandra - poručila je za Alo! narodna poslanica kada smo je pozvali da je upitamo da li je istina da je opljačkana.

- Žurila sam na posao i ušla sam u autobus broj 78. Nisam ni znala da sam odžeparena dok mi na Instagramu nije stigla poruka Aleksandre da joj se javim zbog dokumenata. U prvi mah sam bila zbunjena, nisam znala o čemu se radi, a onda sam otvorila torbu i shvatila da mi nema novčanika - poručila je ona, i dodala da je tada shvatila šta se zbilo.

ODBRANILA POSLANICU OD LOPOVA! Herojski podvig Aleksandre Stojimanović, radnice na kiosku

Dragana Lukić

 

- Zaista me je ganuo čin hrabrosti i humanosti ove devojke. Ona je novčanik otela od lopova, a zatim mene pronašla na Instagramu. Beskrajno sam joj zahvalna za taj gest - istakla je poslanica.

Hrabra Aleksandra Stojimanović, koja radi na trafici na Slaviji, juče je za Alo! ispričala kako je uhvatila lopova.

- On je izašao iz autobusa i stao kod moje trafike. Primetila sam ga perifernim vidom, a pošto imam iskustva sa takvim ljudima tokom godina rada u trafici, bio mi je sumnjiv. Najpre sam pomislila da je uzeo nešto iz dela trafike koji je napolju - rekla je ona, i dodala da je istrčala i krenula za lopovom.

- Stigla sam ga i videla da nešto drži ispod jakne. Viknula sam na njega, pomerila mu jaknu i videla da stiska novčanik. Pokušao je da se opravda da ga je našao. Uzela sam mu novčanik, a on je pobegao. Shvatila sam da je zapravo nekoga odžepario - ispričala nam je Aleksandra i dodala da je u dokumentima videla ime i prezime narodne poslanice i kontaktirala s njom preko društvene mreže Instagram.

Ova hrabra devojka je vratila poslanici novčanik, a svima nama veru u dobre ljude. I da heroji još uvek postoje, a jedna od njih je upravo Aleksandra Stojimanović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading