"MUKA MI JE" Dušica Jakovljević udarila na poznatog pevača zbog njegovog ponašanja, mazio zadnjicu dosta mlađoj devojci, voditeljka se zgrozila!
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Mitar Mirić ne haje za godine, već nesmetano radi punom parom, snima nove pesme a ne usteže se ni od snimanja vrelih scena sa atraktivnim ženama.

Ovo poslednje potvrdio je i u spotu za svoju novu pesmu u kome mu je partnerka vrela Mardžori, poreklom iz Brazila, a scene su snimljene na Zlatnoj obali tokom Mitrove uspešne novogodišnje turneje u dalekoj Australiji.

„Daće Mitar krvi litar za to lepo telo...“ ori se u pesmi a Mirić se toliko uživeo u radnju da je u jednom trenutku i podigao svoju partnerku i nosio je u naručju.

Spot je odmah po objavljivanju, kako zbog specifičnog teksta tako i zbog provokativnih scena, izazvao ogromnu pažnju, kao i brojne komentare slušalaca među kojima se našla i Dušica Jakovljević da da svoj sud.

Naime, voditeljka je na svom Instagram storiju podelila skrinšot iz pevačevog spota i napisala: "muka mi je".

Iako vodi rijaliti program u kojem se može videti dosta toga zabrinjavajućeg, Dušici se ovaj projekat pomenutog pevača nije dopao.

"DANAS SLAVIMO DUPLO" Danijela Dimitrovska podelila radosne vesti, stiže beba, otkriven i pol! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading