MILICA I PAVLE ULETELI U KLINČ BOŠKA I ĐILASA! Leti perje među desničarima i levičarima
Foto: Alo

Na opozicionoj sceni u Srbiji vlada potpuni haos, a ovih nedelja bukti rat na relaciji Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, i predvodnici desničarskih stranka Boško Obradović, lider Dveri, Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica Zavetnika, i Miloš Jovanović, lider Nove DSS…

Đilas i Boško Obradović su u pre nekoliko dana gostovali u emisiji „Utisak nedelje“ gde su se žestoko posvađali oko Evropske unije i Rusije. I taman što je ta runda završena, uletela su pojačanja. Tako je Đilasa podržao Pavle Grbović, lider Pokreta slobodnih građana, a Obradovića Milica Đurđević Stamenkovska. 

MILICA I PAVLE ULETELI U KLINČ BOŠKA I ĐILASA! Leti perje među desničarima i levičarima

Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Naime, Grbović je poručio da nastup Obradovića u „Utisku nedelje“, gde je između ostalog pričao o hapšenju ruskog opozicionara, dokazuje da je sada svima jasno da jedinstvene liste neće biti.

„Jedinstvene liste neće biti. Nacrtano. Kolorizovano“, napisao je Grbović na Tviteru.

Doduše, Grbović je i ranije objašnjavao da je ujedinjenje opozicije „odvratna tema i da nikada neće doći do ujedinjenja“.

No, desničari su đilasovcima zadali još jedan udarac, te je po Đilasu oplela Milica Đurđević Stamenkovski.

MILICA I PAVLE ULETELI U KLINČ BOŠKA I ĐILASA! Leti perje među desničarima i levičarima

Foto: Printscreen

 

- Vi ste izgubili kompas, a hoćete Srbiji da zadajete pravac - poručila je predsednica Zavetnika reagujući na Đilasov program „Pravac Evropa“.

Da su odnosi među desničarima i đilasovcima zahladneli, pokazao je nedavno i sukob između Miloša Jovanovića, i Borka Stefanovića, potpredsednika SSP-a. Tako je Stefanović poručio Jovanoviću da on i njegove lažne patriote lažu narod i vuku nas u rat.

- Rat Miloše, recite glasno da ste za rat - insistirao je Stefanović, i dodao:

- Vi ste ekstremisti! Vaša politika je štetna i avanturistička! Mirna reintegracija Kosova u ustavni poredak Srbije je nemoguća bez rata! Vi lažete narod, gurate nas u tamni ćošak Evrope.

A ovako je sve počelo…

Alo! je pre nekoliko dana pisao da je povod za sve ove sukobe taj što je Đilas, narodski rečeno, otkačio desničare. On je tada poručio da neće da sarađuje s ekstremnim strankama. Naime, novinar opozicione N1 je lideru SSP-a postavio potpitanje koje je glasilo da li će onda biti saradnje sa Dverima i Zavetnicima, a on je kratko i jasno poručio: Ne. Novinar N1 je ponovo upitao: Kategorički? Đilas je na to dodao: Inženjerski!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ena

26.04.2023 10:28

Opozicija je u totalnom haosu. Ne znaju više gde biju.

Sasa

26.04.2023 17:13

Cela opozicija je bez kompasa i ideja.