"OTAC JE NASRNUO NA MAJKU, BRAT GA JE UDARAO PO GLAVI DA SE SKLONI" Seka Aleksić kroz suze o teškom odrastanju, nasilju u porodici i paklu kroz koji je prošla
Printscreen K1 TV

Danas mnogima omiljena pevačica i velika estradna zvezda Svetlana Seka Aleksić tokom detinjstva prošla je kroz veoma težak period. Kako je svojevremeno govorila za domaće medije, njeno detinjstvo obeležio je život u izbeglištvu, vršnjačko nasilje, ali i nasilje u porodice, zbog koga njena mama i dan danas ima ožiljke. Iako je danas mlada i ostvarena žena na svim poljima, priznaje da neki ožiljci na duši nikad ne zarastaju.

Poroci i loši životni uslovi doveli su do toga da je od strane svog oca doživljavala ono što nijedno dete nikada ne bi smelo da doživi. Kako je priznala, potresne scene nasilja i dan danas je proganjaju.

- Moje odrastanje bilo je u siromaštvu. Jako siromašno. Sećam se dve situacije, kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dete, moj brat. Udarao ga je po glavi, da bi se on sklonio sa majke jer ju je tukao - kazala je Seka.

-To su strašno stresne situacije i slike koje se nikad ne zaborave. Nikad se to ne briše iz glave - dodala je ona, da bi se malo potom rasplakala u emisiji "Preživeli".

Priznaje da je otac voleo da popije, a sve što zaradi davao je drugoj deci koja nemaju. Zbog ljubomore koja ga je pratila uz alkohol, Seka kaže da je njema majka najivše stradala.

- Proradila bi mu ljubomora i imao je zbog toga probleme sa mojom majkom, ona je najviše stradala, dobijala je batine. Bilo je više situacija kad smo ih brat i ja razdvajali, ona danas ima ožiljke po licu od tog perioda. Razvela se zbog toga i ja je razumem, to ne treba niko da preživljava - rekla je Seka, koja je kasnije odrastala uz očuha Milana, kojeg mnogo voli.

Pevačica je živela u Zvorniku sve do početka rata, nakon čega beži iz Bosne u Srbiju. Tog perioda ne voli da se seća, kako je priznala.

- Izbegli smo u Banju Koviljaču 1992. godine. Tu sam završila četvrti razred osnovne škole. Bio je to period ispunjen nemaštinom i ne volim da ga se sećam - rekla je Seka i dodala:

- Godinama smo živeli godinama u sobi koju nam je škola dala na korišćenje, spavali smo na strunjačama. Nismo imali šporet, komšije su znale da nešto skuvaju i donesu. Po sedam dana smo jeli samo pasulj. Posle smo dobili šporet na poklon i bili smo jako srećni - zaključila je Seka u emisiji 'Preživeli'.

Seka je oduvek želela da se bavi pevanjem, međutim, njena mama nije bila za to. Očuh je bio uz nju sve vreme kao velika podrška, a kako je rekla, kada je njena mama shvatila da za jednu noć može da zaradi pet puta više nego ona u nadnici, popustila je.

- Od toga smo kupili zamrzivač, i tako je to krenulo - rekla je svojevremeno Seka za "K1".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading