UVEK SMO ZA FER-PLEJ Dubravka Đedović i Siniša Mali se prisetili kako su provodili praznike u detinjstvu
Foto: Alo/Dubrvka Đedović i Siniša Mali - Alo! - M. Metlaš

Duel je prošao u sjajnoj atmosferi, a ministar Mali je još na početku predvideo da će ga koleginica pobediti.

- Očekujem fer borbu. Verovatno ću izvući deblji kraj i to je OK. Uskrs je najvažniji praznik i želimo da sa građanima Srbije podelimo i naše raspoloženje. Naš posao nije jednostavan, nije nijedan posao jednostavan. U službi smo građana. I evo prilike da sa građanima podelimo neki lepi trenutak i da vide kako mi sarađujemo - poručio je on na početku duela i ispostavilo se da je bio u pravu.

Uskršnji praznici su jako važni i Đedovićevoj i Malom, te su za Alo! otkrili da će ih provesti u krugu porodice. 

- Kao što znate, ja sam dobar deo svog života provela u inostranstvu. Imala sam puno prijatelja i kolega iz različitih zemalja i baš sam ih za Uskrs pozivala da dođu, da se počaste jajima koja sam farbala. I to je za njih uvek bio poseban događaj - rekla je Đedovićeva, i otkrila koji će joj Uskrs iz detinjstva ostati u najlepšem sećanju.

UVEK SMO ZA FER-PLEJ Dubravka Đedović i Siniša Mali se prisetili kako su provodili praznike u detinjstvu

Dubrvka Đedović i Siniša Mali - Alo! - M. Metlaš

 

- Uskrsa se sećam po tome što mi je mama maltene zabranjivala da jedem jaja, jer ih pojedem po dvadeset na taj dan. Lep Uskrs mi je bio 2016. kada sam dobila obaveštenje da ću se vratiti u Srbiju. Posle nekih 15 godina rada u inostranstvu dobila sam poziciju u Beogradu, to je bila lepa vest. Bila sam u Beogradu kada su mi to javili - navela je ona.

Ministar Mali će i ovaj Uskrs provesti sa svojom decom.

- Trudim se da praznike provodimo zajedno, da ih naučim tim vrednostima koje su za njih u ovoj dobi veoma važne. Nekako ih definišu kao ličnosti i u njihovom životu treba da im pomognu. Uvek se radujemo praznicima. Provodimo vreme u kući zajedno. Nadam se da će biti lepo vreme tako da ćemo iskoristiti i ovih par slobodnih dana - poručio je on, i dodao da mu je svaki Uskrs iz detinjstva ostao u lepom sećanju.

- Dokle god sam u krugu porodice, meni je svaki trenutak prelep - zaključio je on. 

Siniša Mali: Dubravka je super!

Potpredsednik Vlade je za Alo! otkrio i koji je savet dao Đedovićevoj s obzirom na to da je nova u Vladi.

- Dubravka je super. Problemi koje je nasledila nisu ni jednostavni, ni laki. Mora da ima malo strpljenja, ne može sve preko noći. Njena oblast je veoma kompleksna, veliki su izazovi ne samo u Srbiji nego u celome svetu, kada je energetika u pitanju. Ali još jedanput, timski, zajedno, predsednik je tu, premijerka je tu takođe, guramo, donosimo odluke, i kao što vidite po rezultatima, Srbija ide napred  - rekao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading