IRENA SE UZDALA U ZELENO JAJE,  ALI GORAN ODNEO POBEDU! Ministarka i ministar u našoj redakciji napravili kratak predah od posla
Foto: Alo/Irena Vujović i Goran Vesić - Alo! / M. Jošida

- Ja bih voleo da Irena pobedi, ali ću se potruditi da pobedim ja - našalio se pre duela Vesić.

Iako je Vujovićeva za kucanje izabrala jaje zelene boje, jer ta boja simbolizuje ekologiju, to joj nije donelo pobedu. Više sreće je ovoga puta imao njen kolega iz Vlade, te mu je ona od srca čestitala.

Iako su praznici idealna prilika da se porodica okupi, članovi Vlade su nam priznali da postoji mogućnost da i toga dana budu na svojim radnim mestima.

- Praznici jesu prilika da budete s porodicom jer ovako baš i nemamo puno vremena. Da li će se to dogoditi, ne zavisi ni od mene ni od Irene, već od toga da li će biti posla ili ne. Naš posao je nepredvidiv, jer tog dana može da se dogodi nešto zbog čega morate da budete na terenu - rekao je Vesić, i pohvalio koleginicu iz Vlade istakavši da je svojim radom dala veliki doprinos u zaštiti životne sredine.

Ministarka je poručila da su i ona i njen kolega iz Vlade uvek na usluzi građanima.

- Ukoliko se dogodi neka nepredviđena situacija, bez obzira koji je dan, da li je praznik ili ne, mi smo svakako uvek tu da reagujemo, to se očekuje od nas. Svoj posao radimo izuzetno odgovorno i Goran i ja. Često imamo zajedničke sastanke i zajednički rešavamo probleme i velike projekte - rekla je ona, i dodala da je izuzetno zadovoljna saradnjom s Vesićem. 

IRENA SE UZDALA U ZELENO JAJE,  ALI GORAN ODNEO POBEDU! Ministarka i ministar u našoj redakciji napravili kratak predah od posla

Irena Vujović i Goran Vesić - Alo! / M. Jošida

 

- Veliki su projekti pred nama, gradiće se stotine kilometara kanalizacione mreže, u planu je i izgradnja regionalnih reciklažnih centara, sve je to naravno za dobrobit građana Srbije i to je ono što će promeniti ekološku sliku Srbije. Bez obzira koji je praznik, mi ćemo i tog dana raditi, nadam se u manjoj meri da bismo mogli da se posvetimo i porodici - poručila je Vujovićeva.

Članovi Vlade Srbije su građanim čestitali uskršnje praznike i poželeli im puno zdravlja i lepih trenutaka s porodicama.

Uskrs je pobeda života nad smrću

Vesić se za Alo! prisetio i kako je u detinjstvu obeležavao Uskrs.

- Uvek sam išao kod babe i dede u selo. To je bilo vreme socijalizma, te se po gradovima nije slavilo. Uskrs je važan praznik u hrišćanstvu, možda i najvažniji. Nije suštinski najradosniji, jer se smatra da je Božić najradosniji, ali Uskrs znači pobedu života nad smrću - poručio je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading