MILOVA SUPRUGA U NIKŠIĆU PROŠETALA PAPRENO SKUPU OGRLICU: Lidija Đukanović nosi nakit vredan 15.000 evra!
Foto: Printscreen/Printscreen

Lidija Đukanović, supruga trenutnog predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, pojavila se na predizbornom skupu u Nikšiću noseći papreno skupu „kartije“ ogrlicu s krstom koja košta vrtoglavih 15.000 evra!

Naime, alijansa žena Demokratske partije socijalista Nikšić organizovala je druženje s prvom damom Crne Gore Lidijom Đukanović, u sklopu kampanje za predstojeće predsedničke izbore. Inače, ovo je bio prvi put da se dugogodišnja prva dama Crne Gore aktivno uključila u kampanju svog supruga.

Više puta do sada u raznim prilikama Lidija Đukanović je privlačila pažnju zato što je na sebi imala papreno skupu odeću ili modne dodatke ekskluzivnih i, naravno, izuzetno skupih modnih brendova.

MILOVA SUPRUGA U NIKŠIĆU PROŠETALA PAPRENO SKUPU OGRLICU: Lidija Đukanović nosi nakit vredan 15.000 evra!

Lidija Đukanović - Ogrlica - Printskrin

 

Prva dama Crne Gore je ovoga puta nosila je dijamantsku ogrlicu brenda „kartije“, koja, prema podacima koji se mogu naći na internetu, košta 15.628 evra, preneli su tamošnji mediji.

Lidija Đukanović je ovom prilikom rekla da je predstojeći drugi krug izbora posebno važan „zbog naše dece i puta kojim ide Crna Gora, zbog države koju želimo ostaviti našim potomcima, još boljom nego što su je nama ostavili naši preci“. Takođe je istakla da žene „kao majke, sestre, domaćice mogu mnogo da urade i pomognu“ da prestanu problemi koji nas muče.

Podsetimo, prosečna zarada u januaru ove godine u Crnoj Gori je bila 757 evra, što znači da se dijamantska ogrlica „kartije“ može kupiti za oko 20 prosečnih plata.

Inače, Lidija Đukanović je krajem prošle godine posetila Javnu ustanovu Dečiji dom „Mladost“ Bijela povodom novogodišnjih praznika i, u dogovoru s upravom doma, poklonila belu tehniku i tekstilni program za opremanje smeštaja u kojem borave deca.

Ta donacija je, međutim, ostala u senci haljine koju je Lidija nosila. Ona je za tu priliku izabrala model koji, kako su tada prenele društvene mreže, košta 5.671 evro.

 

 

Ponosna na supruga Mila 

Inače, Lidija Đukanović je u svom obraćanju prisutnima kazala da je ponosna na ono što je njen suprug postigao, kao i na svoju porodicu.

- Ja sam ponosna na sve što je moj muž postigao, ponosna sam na svoju porodicu, na svoje unuke koji su dodatno doprineli da suprug i ja shvatimo šta su prave vrednosti i šta je najvažnije u životu svakog čoveka - rekla je supruga Mila Đukanovića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading