KARLEUŠA RASTURILA TAJKUNSKE MEDIJE "Ovako se ne priča sa predsednikom, vodite Žaklinu u Zadrugu" (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Karleuša je komentarisala ponašanje Tatalovićeve prema predsedniku Vučiću, tokom njegovog obraćanja naciji, kada mu je postavila pitanje uz komentar "Baš ste opasni".

Pevačica se tim povodom oglasila na svom Instagram nalogu.

- Izgleda da sam ja nešto propustila, pa ne znam da ovako novinari pričaju sa predsednikom jedne države. Ko god je "novinarka" Žaklina, oterala bi je u tri pi*de materine da me ona "vraća" i da meri koliko sam opasna! Zabole me tačno ko pta misli o Vučiću, ko je na ovoj, a ko na onoj strani! Ako je ova novinarka sa opozicione strane, ja kao veoma uticajna javna ličnost koju prate milioni i čije mišljenje vrlo treba da interesuje opoziciju kažem VODITE JE U "ZADDRUGU"! Da se predsedniku države kaže ovim prekoplotuša tonom BAŠ STE OPASNI?! Wow, kakvo poentiranje, FUJ! I to ova televizija objavi i još stavi titl?! Šta ste vi, TIK TOKERI?! Instagramer jutjuberi?! Pravite smešne klipove za sprdnjicu?! Pa zato i jeste sprdnjica. Da ne upotrebim neku drugu reč. Ima li prisebnih ljudi u opoziciji jer je ovo klasičan primer greške zbog koje vas Vučić GAZI! - napisala je Karleuša.

KARLEUŠA RASTURILA TAJKUNSKE MEDIJE

Printscreen

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti 19. marta povodom razgovora u Ohridu. Nakon obraćanja naciji, predsednik je odgovarao na pitanja novinara.

Žaklina Tatalović, novinarka tajkunske televizije N1, pokušala je da isprovocira predsednika pitavši ga da li misli “da zaluđuje narod”, pri čemu ga je konstantno prekidala u obraćanju ne dozvolivši mu da odgovori na pitanje.

- Hvala što ste uvek tako pristojni, kad govorite o zaluđivanju, to ste u 6. razredu učili. Ne samo da ne zaluđujem narod, narod zaluđujete vi notornim neistinama. Vi se samo vraćate, a moj pogled je uvek u budućnost. Već četvrti put me prekidaju, iako sam tri rečenice izgovorio. Njima je najveći problem zašto je Vučić govorio. Da vam objasnim, mi ćemo da implemenitramo najveći deo stvari, neću ništa što se tiče UN i bilo kakvog de fakto ili de jure priznanja, predsednik je ovo za svaki slučaj ponovio tri puta.

- Meni se čini da je ovo veoma jasno za svakog ko je pažljivo slušao. Da nismo prihvatali deo plana koji se odnosi na koncept i rad na implementaciji, mi bismo… Ovo je već sedmi put da me prekidate. Srećan sam što narod vidi da svi oni koji mrze mogu da ponude samo nepristojnost. Što se tiče posledica za Srbiju, idemo punim jedrima napred, ispunićemo da ima 3 puta veću platu nego pre 10 godina. Što se tiče KiM, čuvaćemo ustav i celovitost Srbije - rekao je predsednik.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Petar

23.03.2023 08:25

Vidi Jelena, ma šta ko rekao o tebi, ti si fina, kulturna i vaspitana osoba, koja dobro radi svoj posao.

Nis

23.03.2023 09:46

Zaklina i njoj slicni su tako jadni i pateticni.Narod nije glup, sve vidi i nece dozvoliti da ovakvi vode glavnu rec u drzavi.Fuj!

Olja

23.03.2023 23:57

A kad on javno vredja i ponizava druge,prvenstveno svoje saradnike,kakvi god da su,da u to ne ulazimo....to nije uzela da komentarise,to nije jadno,to nije nepostovanje?Nego sta je?

Zorica

24.03.2023 00:15

Sve je u pravu! Ovi sa N1 televizije su posebna prica. Prosto se raduju nekim losim desavanjima po ovaj jadan narod, da bi mogli da izvestavaju i pisu na svoj način. Blate ovu nasu zemlju gde god mogu.