BRUKA! Doveli Srbiju do bankrota, a sada izigravaju "stručnjake" i lažu građane!
Alo

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da u Srbiji neće biti novca za plate i penzije ukoliko se nastavi zaduživanje.

Samoproglešeni stručnjak Aleksić tako je nastavio da vodi kampanju svog gazde Vuka Jeremića, čoveka koji je bio deo vlade koja je uništila Srbiju!

Ne samo da je ekipa Vuka Jeremića do 2012. godine potpuno ispreaznila kasu države Srbije, već su zemlju doveli do bankrota!

Ali, to im ipak ne smeta da se danas predstavljaju kao kojekakvi stručnjaci i da drugima sole pamet, a sve samo sa ciljem da se ponovo dokopaju državne kase.

Pošto znaju da je kasa Srbije danas puna, sada bi ponovo da u nju zavuku lepljive prste.

Zato se i ne libe da građane Srbije svakodnevno dovode u zablude, plasirajući  priče koje ne samo da nisu tačne, već su i obična laž.

Plate i penzije u Srbiji u porastu, i nastaviće da rastu. I pored nedavnih povećanja Vlada Srbije najavila je nove povišice, ali i još jedno - dvocifreno - povećanje penzija do kraja godine.

I sve to ne sprečava Aleksića i Jeremića da napišu i kažu šta god im padne na pamet, ne bi li se nekako dočepali vlasti!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Lule

21.03.2023 16:31

Pitam se ima li iko da veruje ovoj budali

baja

21.03.2023 16:57

To onaj što u svedodžbi ima sportsku prognozu? Jedan, jedan, dva, dva...ha ha haa

Žena

22.03.2023 00:09

Kakva opozicija.Sve sami klovnovi i marionete.Ljudi bez morala,ambicije,bez ideja.Nije,više uopšte bitno,da li ste za ovu vlast,ili ne.Da li ste za Vučića,ili ne.Bitno je,da svi moraju da znaju,da ova opozicija nema podršku građana ni 0,01%.Prodali bi celu Srbiju i sve što je srpsko za jedan dan,samo da se dočepaju vlasti.Toliko ste providni,toliko jadni,toliko lažete,manipulišete,ali baš zbog svega toga,nikada nećete vladati ovom našom Srbijom.Vi ni niste opozicija,vi ste sodoma i gomora.