TREBA DA NAPIŠEM VEĆI, A ŽELIM DA BUDE MANJI! Tajkunski "Danas" u kandžama opozicione podsvesti!
Foto: Printscreen/Printscreen

Istina, šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je da veliki broj građana traži povećanje izbornog cenzusa jer, kako je rekao, brojne opozicione stranke smatraju nedostojnim da sede u Skupštini Srbije.

- Ipak, upravo je cenzus od tri odsto omogućio da građani vide o kakvim se diletantima radi. Da su ostali van parlamenta, možda bi nekome i dalje delovali ozbiljno. Ovako sve se pokazalo - rekao je Jovanov.

Ova izjava Milenko Jovanova, izgleda je unela ozbiljnu pometnju u redovima opozicije, jer bi eventualno povećanje izbornog cenzusa zaista za mnoge od njih značilo samo vlažan san o poslaničkim klupama u Skupštini Srbije.

Uznemirili su se i urednici tajkunskog Danasa. Toliko da nisu bili u stanju da provere šta pišu na naslovnoj strani, a šta u tekstu unutar novina.

TREBA DA NAPIŠEM VEĆI, A ŽELIM DA BUDE MANJI! Tajkunski

Printscreen

 

Tako je na naslovnoj strani osvanula najava teksta uz naslov "Pričom o manjem cenzusu vlast najavljuje izbore", a u najavljenom tekstu naslov "Većim cenzusom Jovanov najavio izbore?"

TREBA DA NAPIŠEM VEĆI, A ŽELIM DA BUDE MANJI! Tajkunski

Printscreen

 

Veći ili manji - pitanje je sad. Znaju urednici Danasa da je trebalo napisati "VEĆI", ali je podsvest proradila i učinila svoje, pa je na kraju izašlo "MANJI".

Dakle, treba da napišem VEĆI, a želim da bude MANJI.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading