saša mirković
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Mirković je optužio ministre koji “šuruju sa nesposobnom opozicijom” da su “licemeri” i “bagra koja sedi na dve stolice”. On je dodao da oni koji koriste svoju poziciju u vladi ruše nacionalne interese i rade protiv Srbije.

-Ministri koji šuruju sa nesposobnom opozicijom(koja bi Srbiju prodala u paketu sa gradjanima za manje od 48h)a sede u Vladi su u najmanju ruku licemeri a u najgorem izdanju bagra koja sedi na dve stolice.Koristeći poziciju u Vladi ruši naše nacionalne inter. i radi protiv Srbije

Ova izjava je usledila nakon što je ministar Basta objavio fotografiju na svom Instagram nalogu sa naslovom “Ni nacrtanu ovcu ne bi mogli da sačuvaju!” uz komentar da je opozicija koja je protestvovala neodgovorna i lupeta.

Basta je dodao da je izneo svoj stav prema sankcijama Rusiji zbog toga što radi svoj posao i da živi za Srbiju.

Srbija je suočena sa mnogim izazovima u pogledu svog odnosa sa Rusijom i Zapadom, a dok se predsednik Aleksandar Vučić trudi da sačuva dobre odnose sa Rusijom, jer je to interes cele Srbije, pojedini se trude da državu destabilizuju i oslabe, a sve to kako bi se dodvorili Zapadu i prodali Kosovo i Metohiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading