GRMI SREMSKA MITROVICA! Vučić: Mi imamo samo jednu zemlju Srbiju i nju moramo da sačuvamo! (FOTO/VIDEO)
Foto: Alo/Foto ALO!

Vučić prvo obilazi Donji Tovarnik, gde će razgovarati sa predstavnicima lovačkog udruženja „Donji Tovarnik“, udruženjem žena „Sunčev cvet“, a predviđen je i obilazak mini zoo vrta.

.

.

Obraćanje predsednika Vučića

Pre obraćanja predsednika Vučića, intonirana je nacionalna himna Srbije "Bože pravde".

- Dame i gospodo, dragi prijatelji, hoću da vam se zahvalim što ste se okupili u ovolikom broju. Nikada ovoliko ljudi nije bilo. Hvala vam što ste ovde u ovako ne lakom trenutku za našu Srbiju.

- Na žalost, govoriću mnogo kraće o onome o čemu sam planirao, a govoriću o onome što se nadvilo nad našom zemljom kao velika opasnost. O nekim stvarima ne mogu javno da govorim. Znam da ste svi ovde zato što vas iste brige more. Danas, kada sam obilazio Srem, u Rumi, dobijem vest kako je MKS u Hagu izdao nalog za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina. Šta nam to nesumnjivo donosi i govori? - upitao je Vučić.

- Ono što je sasvim izvesno je da svet klizi u dodatnu eskalaciju i ubrzanje sukoba. Od javnog podsmeha u Rusiji, a nije to za osmeh ni za podsmeh, do toga da je Zapad ovim pokazao da će ići do kraja i da se ne sekira previše zbog eskalacije sukoba. I jedni i drugi će igrati na sve ili ništa, i da će posledice biti mnogo teže za sve. To govori da Zapad želi da izvrši i dodatni pritisak na sve one koji do sada nisu bile protiv RF. Pogledajte samo promenu u odnosima Turske i Mađarske u zadnjih nekoliko dana. Do dolaska posete Si Đinpinga (u Rusiju), Zapad podiže i turski basen i svima šalju signal svima koji misle da flertuju sa Rusijom i Putinom, da će snositi teške posledice.

GRMI SREMSKA MITROVICA! Vučić: Mi imamo samo jednu zemlju Srbiju i nju moramo da sačuvamo! (FOTO/VIDEO)

Tanjug

 

On je dodao da je svestan sa kakvom ćemo situacijom morati da se suoči Srbija, kao i da će zbog ovoga i sutrašnji sastanak u Ohridu biti teži.

- Plašim se da nismo daleko od izbijanja Trećeg svetskog rata, a ni jedan mi Srbi nismo propustili držeći se junački. Naš državni brod moramo da vodimo do mirne luke, da sačuvamo Srbiju, da radimo, gradimo i gledamo svoja posla, i to je naš sveti zadatak - istakao je Vučić.

- Moj je posao možda i da budem bezdušan dok čuvamo našu decu dok ginu stotine hiljada ljudi. To je moj posao i toga ću da se držim. Imamo u istoriji dosta primera neodgovornog ponašanja dok je trebalo donositi ozbiljne odluke. Sve se promenilo 24. februara prošle godine, a danas se sve okrenulo naopačke. Više popuštanja među njima neće biti, igraće do uništenja jedni drugih. Mi ovu našu malu zemlju, najlepšu na svetu, moramo da sačuvamo - rekao je Vučić.

- Mi imamo samo jednu zemlju Srbiju i nju moramo da sačuvamo! - ponovio je predsednik.

Predsednik je dodao da ne treba nasedati na trikove onih koji bi nas sa lakoćom uvukli u sukobe.

- Mali smo mi da bismo mi nešto doprineli, ali smo i suviše mali da bismo smeli da dozvolimo da gubimo supstancu našeg naroda, da gubimo decu i budućnost našeg naroda. I kada je Kosmet u pitanju, postoje razni neodgovorni tipovi koji kažu da se treba skloniti od svega. Doduše, kada ste vi bili na vlasti, tada ništa nismo radili, sakrivali ste se od problema, ispod nečije suknje, isporučivali su Srbe kao kilo mesa u Hag, a danas bi dan name drže lekcije o patriotizmu! - rekao je Vučić.

- Ali nemojte da brinete, znamo u svakom trenutku šta čuvamo i šta štitimo, koje su naše crvene linije i još ćemo odlučnije da branimo svoju zemlju. Sada nam je potrebna mudrost da sačuvamo mir, a ne budalesanje, jer tako možemo samo da ugrozimo budućnost svoje zemlje.

Predsednik je napomenuo da će biti izgrađena bolnica u centru Srema, i da će dovesti još investitora u ovu i druge sremske opštine.

GRMI SREMSKA MITROVICA! Vučić: Mi imamo samo jednu zemlju Srbiju i nju moramo da sačuvamo! (FOTO/VIDEO)

Foto ALO!

 

- Ali, da bismo sve to mogli da raidmo, moramo da se suprotstavimo politici onoga što ja nazivam "nepodnošljivom lakoćom neodgovornosti". Kao da su svi poludeli, niko neželi da razgovara racionalno - primetio je predsednik, dodajući da moramo da unapređujemo ekonomiju, plate i penzije, kao i da se obezbede ženama, porodiljama i majkama veća primanja nego do sada.

Zato je potrebno da imamo zdravu zemlju, da se ne mešamo u sukobe velikih. Srbija je jedna od retkih slobodarskih zemalja, i ponosan sam na to, i za to ste se vi izborili. Imamo svoju politiku, i za to ste vi zaslužni - rekao je Vučić, na ovacije okupljenih.

- Mene ne mogu da ucene, ja nemam ni jedan račun u inostranstvu, kuće, vile, nemaju čime da ucenjuju! A oni koji bi pokušali, reći ću - ni vi sa vašim pretnjama i napadima ne možete da me ucene, jer Srbija nema cenu, i Srbiju volimo više od svega. I za one koji kažu, ide sutra da potpiše, neću da potpišem ništa. Radovali bi se srpskoj nesreći, ali ja hoću da razgovaramo o normalizaciji odnosa.

- Svako od nas je manje ili više poštovao ili mrzeo i Miloševića i Koštinicu i Đinđića i Tadića i ovog ili onog. Svi oni su i šarmantniji i ne znam ni ja šta više od mene. Samo vas molim, hajde da uzmemo rezultate, kilometre autoputa, škole, bolnice, to da poredimo. Zato vas molim da verujete, da brinem svim srcem. U trenutku kada su mi pokazali današnju vest, samo što se nisam srušio. Ovoliki čovek od 120 kila, jer znam šta to znači za našu zemlju. Ne postoji rat koji smo mi izbegli, i uvek smo prvi, ali hajde da probamo jedanput sebe da sačuvamo, jedanput u istoriji. Koliko smo imali ratova, koliko sukoba? Dajte da sačuvamo ovaj 21. vek, da bude vek mira. Pa Holandija nije veća, pa ima dva puta više staniovnika nego mi - kazao je Vučić.

GRMI SREMSKA MITROVICA! Vučić: Mi imamo samo jednu zemlju Srbiju i nju moramo da sačuvamo! (FOTO/VIDEO)

Tanjug

 

Vučić je zatim citirao književnika Tejlora, rekavši "kad krene voz iz stanice, ne zaustavi ga ništa".

- Zato vas molim da se čuvamo, i da se sačuvamo. I to molim sve druge ljude u nnašoj zemlji. Molim i naše Mađare, i naše Bošnjake, Rome, Slovake, Rumune, da sačuvamo mir, slobodu i svoju zemlju. Hvala vam što ste me dočekali. radostan sam što sam video da ste želeli da čujete ono što sam imao da kažem. teško je vreme pred nama, a ja ću dati sve od sebe da čuvam svaku našu kuću, dom, kolevku u našoj prelepoj Srbiji, i svaki pedalj naše zemlje. Hvala vam za ovaj veličanstveni doček. Nadam se da ćemo uskoro imati i neke bolje vesti iz sveta, da otvorimo još neku fabriku, bolnicu, mnogo hvala za sve. Mnogo vas volim, beskrajno hvala, neka živi Srem, Mirtrovica, jedina, najlepša Srbija! Živela Srbija! - poručio je Vučić.

Predsednik Vučić se nakon obilaska vratio u Sremsku Mitrovicu

Aleksandar Vučić završio je sa obilaskom Sremskog okruga i sada se vraća u Sremsku Mitrovicu gde će se obratiti građanima.

Hiljade okupljenih građana čekaju obraćanje predsednika na glavnom trgu.

Vučić u Šidu

Predsednik Vučić doputovao je u Šid, gde obilazi poljoprivredno gazdinstvo porodice Kosijer.

- Drago mi je da vas vidim. Prelepo imanje ste napravili od '93. od kada ste došli. Svašta ste napravili, sve poljoprivreda. Bolje da ja Jelenu pustim da priča, sad sam pročitao da su podigli nalog za hapšenje Putina u MKS, tako da bolje da ništa ne pričam. Nisam od onih što sve priča u sekundi - rekao je Vučić.

Zatim je predsednik Vučić razgovarao sa najmlađim članovima porodice Kosijer.

- Dali smo nalog, pošto imamo malo rezervi i MPK i uree, treba da potrošimo oko 50-60 miliona evra, da bismo kupili dovoljno MPK i uree da bismo mogli da intervenišemo na tržištu. To moramo sad da kupimo. Soli da uzmemo još, svega uzimamo samo da povećamo rezerve, jer sada očekujemo kako će dalje da ide eskalacija - istakao je Vučić.

- Plašim se da idemo u pravcu možda najvećeg sukoba u istoriji sveta. Pitam se, ima li iko pameti da ludilu stane na kraj. Da li iko razume pred kakvim se posledicama nalazimo. Bolje da još malo razmislim kako da sačuvamo sebe i svoj mir. Ali dobro, da vam ne kvarim ovaj divan dan i ovu posetu, jer nisam mnogo ovako čistih i dobro opremljenih domaćinstava video - rekao je Vučić.

- Pričali smo, i daćemo veliki novac za obnovu škola Sremski front i Brako radičević. Najviše moramo da radimo na putnoj infrastrukturi, i na industrijskoj zoni Adaševci. Sve ostale zone bolje stoje od Šida što se tiče fabrika i infrastrukture, zato je to od velikog značaja za sam Šid. Prvi put sam sa Plenkovićem, kada sam ga video u Davosu, razgovarao o pruzi Beograd - Zagreb, da obnovimo to. Sam Šid bi procvetao kada bismo imali bolju voznu liniju sa Zagrebom. Od Šida moramo da napravimo bolje mesto za celu Srbiju - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je istakao da se mora povećati budžet ovog grada, kao i da je naš posao da to uradimo.

- Šid je najdalje od Beograda, najdalje od centara. Za naš je Šid strateški važno mesto, zato ćemo morati više novca da ulažemo ovde, da se posvetimo Šidu i Irigu. I ovaj deo severno od Sremske Mitrovice - dodao je Vučić.

Predsednik se obratio građanima Rume

- Hvala što ste u ovolikom broju došli ispred vrtića da me sačekate. Mnogo smo fabrika doveli u Rumu, a sada ćemo vrlo brzo krenuti u potpunu zamenu asfalta u Indistrijskoj ulici, time ćemo zaštititi ljude i žene koji rade u fabrikama. moramo da uradimo veliki prečistač otpadnih voda, moramo da radimo prugu iz Pazove ka Mitrovici i Šidu, ali ono što je vama važno je da penzionerima obezbedimo veće penzije, da plate moraju brže da rastu.

- Pitanje je kolika su primanja, ona će morati da budu veća. Ruma će biti jedno od mesta najbolje povezanih sa drugim delovima Srbije, bićete lako i jednostavno uvezani na više autoputeva, brže povezani sa Beogradom i Novim Sadom. veliko hvala za svaku vrstu podrške. U smutnim i teškim vremenima, kada mora da se brine o državi i njenim interesima, uvek će se pojaviti oni sa najlakšim rešenjima. Ja da obmanjujem narod i govorim da je sve lako i jednostavno - neću. Ja ću da govorim istinu, i to je da svojim radom možemo da promenimo budućnost Srbiju. Moramo da čuvamo vitalne državne interese i da shvatimo da oni koji su uništavali zemlju decenijama samo gledaju ništa da ućare nešto za sebe i svoje partije, a nikada nisu ni razumeli ni voleli našu Srbiju. Nastavičemo zajednički da radimo i stvaramo Rumu koja će biti pravo mesto za budućnost naše dece. Živela Ruma, živela Srbija - poručio je Vučić.

Nakon obraćanja, predsednik Vučić je obišao predškolsku ustanovu "Poletarac" u Rumi, novootvoreni vrtić.

Deca u vrtiću su dočekala predsednika Srbije prigodnom pesmom i rekla da im se sviđa novi vrtić.

Kapacitet vrtića je 300 dece, a zauzima prostor od preko 2.000 kvadratnih metara.

Predsednik Vučić se još jednom zahvalio na gostoprimstvu i poželeo sve najbolje okupljanima i njihovim porodicama.

Ruma čeka dolazak predsednika Vučića

Pred dolazak Aleksandra Vučića u Rumu, žitelji ovog grada okupili su se na glavnom trgu da pozdrave predsednika Srbije.

Inđija

Nakon Stare Pazove, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Inđije.

- Uradićemo još nekoliko stvari, da svi vide velike promene. Radimo ono što je najskuplje, kanalizaciju.

On je dodao da je to znak da su drugi, osnovni problemi rešeni i da Srbija napreduje.

- Ovo je prvi put da čujem da je negde kanalizacija problem - rekao je Aleksandar Vučić građanima u Inđiji, i dodao da država ulaže 70 miliona evra u ovo mesto.

Predsednik je takođe najavio otvaranje nove škole "Boško Prokovljević Pinki", a nakon razgovora s građanima, uputio se u obilazak pogona kompanije "Plastika Gogić".

Predsednik Vučić se u pogonu "Plastik Gogić" upoznao sa opremom, kapacitetima i obimom rada kompanije.

Fabrika se prostire na 15.000 kvadratnih metara i zauzima površinu od 5,5 hektara. Bavi se brizganjem plastike, a ovde se proizvode stadionske stolice i proizvodi za industrijsku upotrebu i upotrebu u širokoj potrošnji. Svoje proizvode izvoze u 60 zemalja sveta i jedan je od lidera u Evropi u proizvodnji posuda za odlaganje otpada. Ova kompanija u Inđiji postoji od 1974.godine, i u porodičnim vlasništvu je porodice Gogić, druga generacija. U ovoj kompaniji je zaposleno 177 radnika.

- Baš sam srećan da ovo što gradimo, možete i vi da učestvujete, da ne moramo sve od stranaca da kupujemo - rekao je predsednik Vučić.

- Čestitam vam na snazi i energiji i svemu što ste uspeli da uredite - rekao je Vučić predstavnicima kompanije pri kraju obilaska.

On se zahvalio porodici Gogić na gostoprimstvu i čestitao na izvanrednom poslu.

- Sremski okrug je jedan od najrazvijenijih, ali plate to još ne prate. Još imamo nogo infrastrukturnih rdova da napravimo, ali Sremski okrug napreduje velikom brzinom. Primer je porodica Gogić koja iz generacije u generaciju napreduje, oni su ponos Srbije, izvoze svuda po svetu. Možda mi možemo da pružimo neki mali doprinos - rekao je Vučić.

Na pitanje novinara o tužbi novinarki povodom emitovanja filma na TV N1, Vučić je rekao:

- Ja to nikada nisam radio, možda su one mene tužile, ja to ne znam. Moj posao je da trpim razne uvrede, koje se odnose na mene i moje porodice. Advokaz je koristio generalno ovlašćenje, kao što bi valjda svako drugi uradio, ja se izvinjavam što su morale da troše tri minuta svog vremena, ali tužba je povučena - objasnio je Vučić.

Povodom izjava Gabrijela Eskobara o pozitivnom ishodu pregovora u Ohridu, Vučić kaže:

- Ja putujem da zastupam interese Srbije i našeg naroda na KiM. Ja se ne bavim trikovima. Mogao bih da pitam, šta bi sa onim lažnim planom koji je juče objavljen? Ali, ja se time ne bavim. Sve što sam imao da poručim, rekao sam i Lajčaku i Eskobaru u lice, sutra ću to reći i Borelju i Kurtiju i to je to. Nadam se pristojnom razgovoru i da stvari idu napred.  Nisam preveliki optimista, ali Srbija je uvek spremna da razgovara o kompromisnim rešenjima. Ništa se nije promenilo od poslednje skupštinske rasprave - rekao je Vučić.

On je odgovarao i na pitanja o Pokretu za Srbiju.

- Nije jednostavno voditi zemlju u ovakvim vremenima. Mislim da smo uspeli da sačuvamo stabilnost. To je kod nas nešto u prirodi tako.

Stara Pazova

Nakon obilaska Donjeg Tovarnika, predsednik Vučić stigao je u Staru Pazovu gde obilazi proizvodni pogon kompanije „Stamevski – Moj slatkiš“.

- Mnogo ste lepo ovo uredili - rekao je Vučić.

Vučić je potom obišao pekaru, gde je razgovarao sa zaposlenima i vlasnicima.

Vučić je obišao pogon u kome se prave hleb, peciva, torte i kolači, kao i halu u kojoj se filuju torte.

- Ovo je čitava industrija. Super izgleda ovo što radite. Mnogo mi je drago što sam sve ovo video i želim vam puno sreće u radu - poručio je predsednik, a potom se i sam oprobao u filovanju torte.

 

 

Predsednik se potom obratio prvom čoveku opštine Stara Pazova Đorđu Radinović:

- Vi radite lokalne puteve, a mi da uradimo ovaj državni ut Stara Pazova-Inđija, sitnica, a jel znate koliko nam treba za Dom zdravlja - kroz osmeh je upitao predsednik.

Donji Tovarnik

U Donjem Tovarniku se okupio veliki broj građana.

Vučić je rekao da će do kraja 2024. godine biti potpuno uređen put. Najavio je niz investicija.

 

- Do oktobra 2024. put će vam biti kao pista. Radiće se i rekonstrukcije škola i sportskih sala, ali i izgradnja vrtića, kako više ne bi bilo lista čekanja - poručio je predsednik Vučić.

 

- Pred nama nije lak period. Ali vi treba da znate. Kada vodimo odgovornu politiku, Srbija uvek izlazi kao pobednik. Ne mogu ja da osvojim sva vaša srca, ali mogu da vas podsetim da su pre samo 10 godina od nas veće plate imali i u Crnoj Gori i u BiH, a danas smo mi prvi u regionu.

- Sačuvaćemo Srbiju onako kako piše u Ustavu, ali nećemo se se izolovati. Mi dece za bacanje nemamo. Mnogo smo grešaka napravili u prošlosti i takve greške više ne smemo da ponavaljamo", poručio je Vučić. - rekao je Vučić.

Predsednik je podsetio i da je nezaposlenost minimalna.

- Aako mislite da treba i po tom pitanju nešto da uradimo kažite - rekao je Vučić i posebno se zahvalio penzionerima.

Predsednik je potom obižao Lovačko udruženje „Donji Tovarnik“.

- Prelepo je. Hvala vam na gostoprimstvu - kazao je predsednik, koji je na poklon od jedine žene, lovca, dobio "simboličnog vuka".

U selu se prošle godine rodilo 200 dece, a kako su rekli iz lokalne uprave, natalitet se poboljšava.

Posle Donjeg Tovarnika predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posetiće Staru Pazovu, gde će obići proizvodni pogon kompanije „Stamevski – Moj slatkiš“. 

Nakon toga sledi poseta Inđiji u 15.10 časova i obilazak proizvodnog pogona kompanije „Plastik Gogić“.

Nešto kasnije u 16.25 sati u Rumi je predviđeno otvaranje novog objekta PU „Poletarac“, objekat „Kockica 2".

Prema planu posete, u 17.15 u Šidu obilazi poljoprivredno gazdinstvo porodice Kosijer, a u 18.00 časova u Sremskoj Mitrovici će se obratiti građanima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (252)

Loading
Aleksija Radivojčević

17.03.2023 13:28

Doček koji dolikuje Aleksandru Vučiću.

Lara

17.03.2023 13:50

@Aleksija Radivojčević - Narod se spontano i bez pritisaka samookupio da pozdravi Vučića kome je Ustav na prvom mestu iznad svega

David

17.03.2023 13:29

Predsednik pored svih obaveza nadje vremena da porazgovara sa narodom oci u oci,svaka cast

Lola

17.03.2023 13:29

Veliki dan za Sremce! Cast je ugostiti predsednika u svom kraju!

Teodor

17.03.2023 13:29

Ovakav skup naroda je dokaz da je Srbija i Vucic na prvom mestu jer je jedini koji se zalaze za interese naroda.

Aleksija Radivojčević

17.03.2023 13:30

Ovako se dočekuje neko ko voli Srbiju i građane Srbije a to je Aleksandar Vučić.

Petar

17.03.2023 13:30

Narod voli da doceka predsednika u posetama njihovom kraju

Jovana

17.03.2023 13:31

najbolji način da se prikaže sta je sve urađeno i u šta se sve ulaže

Jela

17.03.2023 13:31

Veliki broj ljudi želi da pozdravi i da se zahvali predsedniku na dosadašnja ulaganja u sremski okrug.

Ilija Matejic

17.03.2023 13:31

Meni stvarno nije jasno odakle njemu toliko snage da obilazi sva ta mesta?

Goksi

17.03.2023 13:31

Srbija nikada nije imala predsednika koji je ovoliko posvećen svom narodu!

Mila

17.03.2023 13:31

Sto vise otvarati predskolske ustanove, jer deca su nasa buducnost.

Teodor

17.03.2023 13:32

Sremski okrug i cela Srbija je pokazala da je uz Vucica i da ima punu podrsku naroda.

Aleksija Radivojčević

17.03.2023 13:32

Velka je čast dočekati tako velkog čoveka kakav je Aleksandar Vučić.

Gigo

17.03.2023 13:32

Ovo je pravi dokaz koliko je predsedniku stalo do svog naroda!

Mini

17.03.2023 13:33

Sa zaslugom je Vucic zasluzio ovakav docek.

Miki

17.03.2023 13:33

Svaka čast ovom čoveku koliko snage ima i koliko volje da se pored svih nedaća posveti svom narodu. Kapa dole, majstore!

Milica

17.03.2023 13:33

Narod jedva čeka dolazak predsednika Vučića kako bi razgovarali s njim.

Teodor

17.03.2023 13:33

Ovo je dokaz da je Vucic jedan od najboljih lidera regiona.

Nina

17.03.2023 13:34

Podrška za našeg predsednika.Narod Srbije uvek će biti uz vas!!!

Lale

17.03.2023 13:34

Ovo je samo dokaz koliko podrsku naroda ima Aleksandar Vucic.

Aleksija Radivojčević

17.03.2023 13:34

Slika govori kolko zaista narod Srbije voli Aleksandar Vučića.

Milena

17.03.2023 13:34

Sa velikom radošću očekujemo dolazak predsednika.

Maja

17.03.2023 13:35

Za najboljeg samo najbolje,sa zaslugom ovakav docek.

Laki

17.03.2023 13:35

Predsedniku je stalo da obidje svaki deo Srbije, da vidi kome sta treba i da tako podjednako investira u svaki deo!

Teodor

17.03.2023 13:35

Pravi docek predsednika Srbije kakav dolikuje najbolji idu napred.

Ilija

17.03.2023 13:35

Ljudi iz Sremskog okruga jedva čekaju dolazak predsednika Vučića.

Aleksija Radivojčević

17.03.2023 13:35

Sa kolko ljubavi narod Srbije dočekuje Aleksandra Vučića.

Maki

17.03.2023 13:36

Narod se u velikom broju okupio da saceka naseg najboljeg lidera. Svaka cast

Teodor

17.03.2023 13:36

Velika cast i privilegija docekati predsednika Srbije najbolji od najboljih granice su nasi snovi.

Tiki

17.03.2023 13:36

Predsednik dobrodosao u sve krajeve svoje zemlje .

Kjara

17.03.2023 13:37

Ovim posetama, predsednik osluskuje potrebu naroda!

Tanja

17.03.2023 13:37

Gde god da se pojavi, Vučić je dočekan srdačno.

Milutin

17.03.2023 13:37

Narod jedva čeka da razgovara s Vučićem.

Andjelka

17.03.2023 13:37

Vucic zaslužuje podršku i da nas je u što većem broju.

Miki

17.03.2023 13:37

Ja se stvarno divim ovom coveku,koji svakog dana ima sastanke,otvara fabrike,gradi puteve,obilazi gradjane. Ma svaka vam cast.

Dara

17.03.2023 13:38

Predsedniku pripremili docek kakav mu I dolikuje .

Teodor

17.03.2023 13:38

Prava slika Srbije i uspeh naroda tako se bori za svoj narod i Srbiju.

Bane

17.03.2023 13:38

Vučić je odgovoran predsednik koji se trudi da sav narod obiđe i da čuje njihove stavove i mišljenja.

Aleksija Radivojčević

17.03.2023 13:38

Nikada Srbija nije imala takvog predednika koji živi za Srbiju i građani Srbije zato ga narod ovako dočekuje.

Borko

17.03.2023 13:38

Drago mi je sto se svi okruzi podjednako razvijaju.

Una

17.03.2023 13:38

Donji Tovarnik je počastvovan dolazok predsednika.

Lili

17.03.2023 13:38

Predsednik zasluzio ovoliku podrsku naroda.

Miloš

17.03.2023 13:39

Treba saslušati i glas naroda, naročito pred sutrašnje pregovore.

Sanja

17.03.2023 13:39

Vučić se trudi da obiđe svaki pedalj Srbije.

Branka

17.03.2023 13:39

Vučić obilazeći Srbiju danas stiže u Sremski okrug radi direktne komunikacije sa narodom.

kiki

17.03.2023 13:39

Ima li vece casti od dolaska predsednika?! Narod je uvek tu da ga doceka.

Hana

17.03.2023 13:39

Predsednik Vučić obilazi i brine na budućnost svih gradjana, ispred nas su izazovne godine na kojima ce se još vise raditi i poboljšavati život gradjana.

Diki

17.03.2023 13:39

Predsednikove zasluge su veoma vidne I evidentne.

Vesna

17.03.2023 13:39

Na ovakvim mestima se najbolje vidi koliko podrsku ima Aleksandar Vucic. Bravo za narod koji je u tolikom broju dosao da podrzi naseg predsednika.

Nina

17.03.2023 13:40

Vučiću nije teško da posle niza sastanaka tokom nedelje obidje gradjane u Sremskom okrugu i narod to ume da ceni.

Mira

17.03.2023 13:40

Predsednik voli svoju Srbiju, i želi da obiđe sve gradove i razgovara sa svojim narodom.

Dule

17.03.2023 13:40

E ovo je pravi docek za naseg predsednika.

Lola

17.03.2023 13:40

Ogromna podrska za ovog neumornog coveka, za naseg predsednika!

Sandra

17.03.2023 13:40

Nesebicna podrska predsednika Vucica je opravdana,sa njegovim celokupnim zalagnjem.

Uroš

17.03.2023 13:40

Narod i mora biti na prvom mestu, naročito u ovim teškim trenucima.

Iva

17.03.2023 13:41

Građani Srbije uvek sa radošću dočekuju predsednika Vučića.

Goran

17.03.2023 13:41

Gde god da se pojavi, Vučić biva srdačno dočekan.

Ksenija

17.03.2023 13:41

Veliki broj ljudi koji ga docekuje je dokaz postovnja prema njegovoj politici.

Milan

17.03.2023 13:42

Ovom posetom predsednik je pokazao koliko je bitno ulaganje u svaki kraj Srbije.

Matrix

17.03.2023 13:42

I pored velikih obaveza mora se imati vremena za narod.

Milica

17.03.2023 13:42

Predsednikova poseta Donjem Tovarniku će mnogo značiti narodu.

Filip

17.03.2023 13:42

Ocekujem nove investicije u sremskom okrugu. A ovaj docek za predsednika je velicanstven.

Mica

17.03.2023 13:42

Predsednice sa nestpljenjem vas iscekujemo.

Zoka

17.03.2023 13:42

Ovo je dokaz koliko ljudi poštuju Vučića, u ogromnom broju su došli da ga podrže i pozdrave.

Sara

17.03.2023 13:42

Svaka cast narodu koji je dosao da podrzi predsednika a jos vece postovanje ovom vrednom coveku koji ima vremena za sve!

Goran

17.03.2023 13:42

Građani cene svakog ko se zalaže i trudi da Srbija bude stabilna i ekonomski jaka.

Gigi

17.03.2023 13:43

Ovakav docek govori o tome koliko je Vucic opravdao poverenje naroda .

Jelena

17.03.2023 13:43

Koliko mi se cini Vucic je jedan od najomiljenih predsednika u istoriji nase zemlje.

Caca

17.03.2023 13:43

Predsednik je dočekan onako kako i zaslužuje!

Mimi

17.03.2023 13:43

Velika nam je cast sto ce danas Vucic obici bas nas kraj. Predsednice imate ogromnu podrsku naroda.

sava

17.03.2023 13:43

Vucic zna da je narodu bitno da prepozna njihove probleme sto on i radi na najbolji nacin!

Lena

17.03.2023 13:43

Narod je došao sa željom da vidi i pozdravi Vučića. Gde god da ode narod ga rado dočeka.

Ceca

17.03.2023 13:43

Veliki broj građana se, kao i uvek, okupio da dočeka predsednika Vučića onako, kako dolikuje.

Marica

17.03.2023 13:43

Vučić neumorno obilazi Srbiju i to je za svaku pohvalu.

Gigo

17.03.2023 13:43

Predsedniku je veoma stalo do potreba i interesa gradjana Srbije!

Seka

17.03.2023 13:44

Sremci su se okupili u velikom broju da docekaju predsednika Vucica.Dokaz koliko ga vole i postuju.

Olga

17.03.2023 13:44

Predsednika Vučića zanima svaki grad, selo, varoš u Srbiji, to je za svaku pohvalu.

stanojka

17.03.2023 13:44

Steta nisam sa vama super idea za obilazak srema. Da i Šidska sela oziv bravo.

rade

17.03.2023 13:44

Velicanstven docek u Tovarniku! Bas kako dolikuje Vucicu!

Хана

17.03.2023 13:44

Подршка предеседнику!

Renata

17.03.2023 13:44

Vučić se bori za Srbiju i poštiuje ustav!

Ena

17.03.2023 13:45

Divna priroda,ljudi,sve pohvale za radne i vredne ljude.Prelep SREMSKI OKRUG.

Mimica

17.03.2023 13:45

Predsednice narod vas voli,ceni i postuje. Ovo vam je dokaz koliko podrsku imate.

Strahinja

17.03.2023 13:46

Građani poštuju Vučića zato što govori istinu kakva god ona bila i ne priča bajke.

Milan

17.03.2023 13:46

Srbija je ponosna na Vučića, sremski okrug ga potpuno podržava.

Irena

17.03.2023 13:46

Čast je dočekati predsednika Vučića i razgovarati sa njim. Čovek, koji se bori za srpski narod i našu budućnost.

Kjara

17.03.2023 13:46

Redovnim obilaskom Srbije,predsednik tacno zna koliko u koji deo Srbije treba investirati!

Djole

17.03.2023 13:46

Predsednik se bori za svaki grad,svako mesto,svaki okrug,i narod mu je na tome beskrajno zahvalan. To nam pokazuju i ove slike od danas,koliku podrsku ima predsednik.

Ena

17.03.2023 13:46

Sremski okrug je divan,prelep docek Predsednika!

Petar

17.03.2023 13:47

Upravo gledam kako su građani u Donjem Tovarniku dočekali predsednika Vučića, zaista mislim da je lep doček.

Petar

17.03.2023 13:47

Upravo gledam kako su građani u Donjem Tovarniku dočekali predsednika Vučića, zaista mislim da je lep doček.

Панда

17.03.2023 13:47

Бићу у Сремској Митровици зато што ценим Александра Вучића.

Jani

17.03.2023 13:48

Predsednik Vucic je jedan veliki covek koji voli svoj narod i svoju zemlju!

Milos

17.03.2023 13:48

Predsednik obilazi Sremski okrug i saslusace gradjane sta treba da se radi,i bice im zadovoljstvo da docekaju predsednika koji se brine o njihovim interesima.

Olja

17.03.2023 13:49

Ono što je najvažnije predsedniku Vučiću, jeste narod i naša budućnost.

Milica

17.03.2023 13:49

Narod Srbije je još jednom dokazao da veruje Vučiću.

Marko

17.03.2023 13:50

Gde god da dodjete, dočekaće Vas puno zadovoljnog naroda.Bravo.Samo napred!

Hana

17.03.2023 13:50

Za Vucica smo svi jednaki, on misli na sve nas!

Ena

17.03.2023 13:50

Divno je videti kako Predsednik razgovara sa svojim narodom,radnim i vrednim ljudima!

Milena

17.03.2023 13:50

Ovo je prava borba za svoje gradjane i napredak Srbije. Pored svih svojih obaveza predsednik pronalazi vremena i za posete malim mestima, na ovome treba da mu budemo zahvalni.

Kosta

17.03.2023 13:51

Predsednik Vučić je uvek uz narod, spreman da sasluša građane i pomogne.

Marko

17.03.2023 13:51

Narod je uvek tu da podrži svog predsednika

Sonja

17.03.2023 13:52

Predsednik u razgivoru sa svojim narodom, bravo!

Sara

17.03.2023 13:53

Pored svih silnih obaveza koje predsednik Vučić ima, uvek je tu za građane Srbije. Spreman da sasluša narod Srbije.

Nikola

17.03.2023 13:53

Veliki broj ljudi je dočekao Vučića, vidi se da ima podršku naroda.

Maja

17.03.2023 13:54

Uvek je veliko interesovanje gradjana, gde god da ide

Ena

17.03.2023 13:54

Prelepo je videti Predsednika kako obilazi svaki deo svoje Srbije!

Mila

17.03.2023 13:54

Gde god u Srbiji da dođe Vučić, narod ga srdačno dočeka.

Sasa

17.03.2023 13:54

Sremski okrug je dosta razvijen, ljudi su zadovoljni, a Vucic iznenadjem sto ne traze nista.

Vojka

17.03.2023 13:55

Ljudi u manjim mestima mnogo su zadovoljni promenama koje vide i dozivljavaju svaki dan.

Una

17.03.2023 13:56

Veliki broj građana koji se okupio da dočeka predsednika Vučića je dokaz koliku podršku predsednik ima. Sa razlogom, jer se predsednik Vučić zaista energično i srčano bori za našu budućnost.

Jasna

17.03.2023 13:56

Koliko je veliko poštovanje prema Vučiću vidi se po broju ljudi koji je došao da ga dočeka.

Kaća

17.03.2023 13:56

Ja mislim da nijedan stanovnik nije ostao kod kuće,svi su izašli da pozdrave Vučića

Sasa

17.03.2023 13:57

Vucic stoji iza svojih reci uvek, a u obilasku Sremskog okruga obecao je da ce sacuvati Srbiju.

Olivera

17.03.2023 13:57

Uvek uz narod, uvek spreman da sasluša narod i pomogne. Podrška predsedniku Vučiću.

Lenka

17.03.2023 13:58

Mislim da ni sam Vučić nije očekivao ovakav doček

Tara

17.03.2023 13:59

Predsednik Vučić zaista ostvaruje sve naše snove. Ogromna podrška i zahvalnost predsedniku.

Sonja

17.03.2023 14:00

Vučić zaslužuje ovakvu podršku, jer ulaže veliki trud da sačuva mir i stabilnost Srbije.

Nina

17.03.2023 14:00

Podrška predsedniku Vučiću, koji se bori za srpski narod, za Srbiju i naše interese.

Vojka

17.03.2023 14:00

Ova vlast jako vodi racuna da vrati zivot u mala mesta i ozivi ih kroz sve mere koje sprovodi.

Olivera

17.03.2023 14:00

Gradjane uvek interesuje šta će Vučić reći i najaviti

Mina

17.03.2023 14:02

Veliki broj ljudi je dočekao Vučića, to je dokaz da ga narod voli i poštuje.

Beka

17.03.2023 14:02

Ovo pokazuje da predsednik ima ogromu podrsku naroda.

Katarina

17.03.2023 14:02

Vučić ima ogromnu i sve veću podršku

Sremica

17.03.2023 14:02

Građani Srema su pokazali kome veruju.

Aca

17.03.2023 14:03

Jedini predsednik koji vodi sigurnu i ozbiljnu politiku. Podrska Vucicu.

Ksenija

17.03.2023 14:03

Vučić svakoga dana ima puno obaveza .Svaka mu čast kako stiže da obiđe ovoliko gradova i razgovara sa puno ljudi.

Aca

17.03.2023 14:03

Jedini predsednik koji vodi sigurnu i ozbiljnu politiku. Podrska Vucicu.

Bisenija

17.03.2023 14:03

Ovakav docek dolikuje predsedniku Vucicu.

ana

17.03.2023 14:03

Vučić uvek vredno radi i interesuje se za svako mesto u Srbiju što je za veliku pohvalu.

Viki

17.03.2023 14:04

Tako se jedan pravi predsednik docekuje sa ogromnom podrskom.

Salle

17.03.2023 14:04

Srbija i njeno državno rukovodstvo neće priznati lažnu državu Kosovo.

Isidora

17.03.2023 14:05

Dobro je da gradjani čuju sve što ih interesuje

Miško

17.03.2023 14:06

Obilazak Srbije i neposredni kontakt sa građanima pokazuje koliko je A.Vučić veliki čovek.

Bogdan

17.03.2023 14:06

Građani Donjeg Tovarnika su dočekali predsednika baš onako kako dolikuje.

Dule

17.03.2023 14:07

Srbiji su potrebni političari kalibra A.Vučića koji će se kroz neposredni kontakt sa narodom upoznati sa problemima i rešiti ih.

Maja

17.03.2023 14:08

Vučić bilo gde u sda dođe građani ga oberučke dočekaju.

Nikola

17.03.2023 14:08

Vučić uvek ima vremena da popriča sa narodom,cda čuje njihove probleme, da iste reši i učini život boljim.

Ana

17.03.2023 14:08

Zahvalna što živim u vremenu Aleksandra Vučića!

Anika

17.03.2023 14:09

Građani Srbije uvek dobro dočekaju Vučića u bilo oijj kraj da dođe

Boba

17.03.2023 14:09

Veliko hvala predsedniku što brine o životima nas običnih građana!

Zana

17.03.2023 14:10

Vučić je u svakom kraju u Srbiji dobrodošao što se nije moglo reći za njegove prethodnike.

ana

17.03.2023 14:10

Vučić se bori da se svi delovi Srbije ravnomerno razvijaju,Sa zaslugom je Vucic zasluzio ovakav docek.

Cana

17.03.2023 14:12

Vučić je dobrodošao bilo gde u Srbiji da se pojavi. Građani ga obožavaju.

ana

17.03.2023 14:12

Lepo od Vucica sto uvek nadje vremena da obidje svaki deo nase zemlje.

Ksenija

17.03.2023 14:12

Građani Donjeg Tovarnika su Vučiću poklonili zanimljiv poklon.Simboličnog vuka.Baš lepo od njih.

Mile

17.03.2023 14:12

Ukoliko se Srbija i svi njeni regioni ravnomerno ekonomski osnaže i razviju onda će se svi naši nacionalni ciljevi ostvariti.

Nikolina

17.03.2023 14:14

Mnogo toga se promenilo na bolje za ovih 10 godina i tek će! Srbija ide sigurnim koracima ka boljoj budućnosti!

Žika

17.03.2023 14:14

Nije mala stvar kad ti predsednik države dođe u posetu. blago Sremcima sad će da dobiju nove puteve i nova radna mesta.

Milica

17.03.2023 14:16

Bravo za ovakav skup...dokaz koliko narod voli svog predsednika

Vejo

17.03.2023 14:16

Latini su smislili podli plan.On će sve da dogovori i oreda a kad to završi otićiće sa vlasti i inda će sledeći da kaže nisam ja to je Vučić dogovorio i da potpiše

Ksenija

17.03.2023 14:16

Narod voli Vučića što se vidi i u Sremskom okrugu došli su u velikom broju da ga posete.

Tea

17.03.2023 14:16

Vucic obilazi svaki deo Srbije i prica sa svojim narodom. Tako radi pravi predsednik.

Sunčica

17.03.2023 14:17

Vučić obilazi svaki deo Srbije jer ga zanima kako njegov narod živi.

Milan

17.03.2023 14:17

Veliki broj gradjana je srećan zbog dolaska predsednika u njihovo mesto

Tamara

17.03.2023 14:22

Veliki broj mestana dosao je da pruzi podrsku Vucicu!

Lala

17.03.2023 14:22

I bicee ih sve vise! Oni predsedniku daju vetar u ledja. Zajedno mozemo sve !

Kriss

17.03.2023 14:22

Vucic nadje uvek vremena za svoj narod,sve ispostuje pozdravi se. Ovakav docek mu i dolikuje.

Ana

17.03.2023 14:24

Ovakav doček dolikuje najboljem predsedniku Srbije

Ivana

17.03.2023 14:24

Svaka čast predsedniku Vučiću ispoštovaće sve gradjane, još jednom je dokazao da su mu interesi gradjana na prvom mestu.

Dragana

17.03.2023 14:24

Gde god da se pojavi docekan je velikodusno i sa postovanjem! On je covek iz naroda

Ivana

17.03.2023 14:26

I pored brojnih obaveza predsednik Vučić stiže da poseti naše gradjane, svaka čast na zalaganju i trudu.

Danijela

17.03.2023 14:28

Narodu puno znači poseta predsednika Vučića,a time pokazuje koliko poštujes svoje gradjane i voli svoju zemlju!

Sanja

17.03.2023 14:28

Narod se spontano i bez pritisaka samookupio da pozdravi Vučića. Doček koji dolikuje Aleksandru Vučiću.

Plavi cuperak

17.03.2023 14:29

Gradjani su se skupili da s'postovanjem pozdrave predsednika Vucica.

Tanja

17.03.2023 14:29

To je najbolji način da vidi kako tamo žive gradjani i šta im treba

Katarina

17.03.2023 14:30

susreti sa gradjanima su najbolji uvid u situaciju

Sunčica

17.03.2023 14:30

Vučić jedini vodi Srbiju u pravom smeru, to građani dobro znaju zato ga i podrzavaju u ovolikom broju.

Sandra

17.03.2023 14:31

Bitno je da predsednik bude medju svojim narodom, to mnogo znaci.

Olivera

17.03.2023 14:31

Vučić voli da se susreće sa gradjanima i da čuje šta im treba

Miroslav

17.03.2023 14:32

Politika predsednika prepoznata je kod građana Srbije kao politika napretka i razvoja.

Simeon

17.03.2023 14:32

Vučić sa velikom sigurnošću i odmereno gura u pravom smeru , kako bih rekao apsolutno zna šta radi !

Nina

17.03.2023 14:32

Gradjani vole da čuju planove za svoj kraj

Joca

17.03.2023 14:40

Veliki broj građana je dao predsedniku Vučiću podršku dobrodošlice.

Veso S

17.03.2023 14:45

Lola: Veliki broj građana se okupio da pozdravi svog predsednika.

Ena

17.03.2023 14:46

Pravi Predsednik uvek nađe vremena da obiđe svoj narod.

Aki

17.03.2023 14:47

Veliki dan za sve Sremce. Doček kakav dolikuje.

Daca

17.03.2023 14:48

Gradjani podržavaju našeg predsednika.

Maki

17.03.2023 14:48

Odgovorna politika ima svoje rezultate koji su vidljivi na svakom koraku.

Ana

17.03.2023 14:51

Gradjani se raduju i zeljno iscekuju svaki dolazak naseg predsednika

Ana

17.03.2023 14:52

Ovakva okupljanja su najbolji dokaz koliko je zapravo nas predsednik voljen i cenjen

Maja

17.03.2023 14:55

Doček, kakav dolikuje predsedniku kao što je Vučić.

Veso S

17.03.2023 14:58

Predsednik želi da razgovara sa narodom, da se uveri kako ljudi živge i kako im se može pomoći da reše svoje probleme.

Miloš

17.03.2023 15:17

Veliki broj ljudi docekuje predsednika, jer je puno uradio za Sremski okrug.

Stefan

17.03.2023 15:18

Vidi se da je ovim ljudima stalo da na pravi macin docekaju predsednika.

Maki

17.03.2023 15:42

Vidi se da voli svoj narod i da mu je omiljeni deo posla provodjenje vremena sa istim.

Mira

17.03.2023 16:20

Narod je dokazao da ima poverenje u Vučića i zato ga je i izabrao za predsednika.

Ivan

17.03.2023 16:21

Vučić je primer kakvog predsednika treba da ima svaka država. Srbija je ponosna na Vučića.

Mara

17.03.2023 17:01

Predsednik zastupa interese Srbije i naseg naroda na KiM.

Milos1989

17.03.2023 17:04

Veliki broj građana izašao je da dočeka i pozdravi predsednika što govori o tome koliko je on cenjen.

Pero

17.03.2023 17:05

Vekiji broj građana na dočeku Vučiću u sremskom okrugu pokazuje koliko je narod uz njega i koliko je učinio za razvoj istog. Ljudi cene rad i posvećenost poslu i državi a to građani Donjeg Tovarnika, Pećinaca i ostalih mesta ovog okruga to vide, a došli su u ogromnom broju.

Lenka

17.03.2023 17:07

Građani vide da Vučić radi i bori se za njih i pružaju mu ogromnu podršku.

Srdjan

17.03.2023 17:11

Domacinski docek za predsednika Vucica koji je to svojim radom zasluzio.

Marija

17.03.2023 17:19

Predsednik se bori tako za svoj narod. Ovakav doček je Predsednik zaslužio!

Lola

17.03.2023 17:34

Vučić dobija podršku građana gde god da se pojavi. Trudi se i bori da Srbija bude bolje mesto za život.

Ivana

17.03.2023 17:44

Svaka cast nasem predsedniku, koliko energije, snage ima i koliko se angazuje da nam bude bolji zivot.

Данијела

17.03.2023 17:56

Vučića građani željno i sa poštovanjem dočekuju u svakom mestu.

Maki

17.03.2023 17:57

Građani su se okupili da sačekaju Vučića jer ga poštuju.

Maka

17.03.2023 17:59

Narod ceni sve što je predsednik uradio i radi za nas.

Nina

17.03.2023 18:01

Narod je docekao Vucica na najbolji moguci nacin!

Maki

17.03.2023 18:01

Vučić je zaslužio da ga narod dočeka kako dolikuje,naš predsednik je uvek bio za narod zato smo svi uz njega.

Maki

17.03.2023 18:05

Narod vidi koliko predsednik radi i zato zasluzuje apsolutnu podršku naroda.

Mara

17.03.2023 18:32

Vučić ima veliku podršku naroda i dobrodošao je u svakom gradu

Mara

17.03.2023 18:34

Ovakav predsednik i zaslužuje ovakav doček

Kole

17.03.2023 18:35

Vucic je uvek dobro docekan gde god da ode.

nevena

17.03.2023 18:44

Investicije su kljucne za razvoj zemlje.

Filip

17.03.2023 18:53

Ovakav docek i dolikuje za naseg predsednika.

Zlaja

17.03.2023 18:54

Narod se okupio bez pritiska da podrzi Vucica

Ana

17.03.2023 18:55

Bravo za predsednika koji pored svih svojih obaveza nadje vremena za narod.

Una

17.03.2023 18:56

Nijedan drzavnik se nije ovako borio za svoj narod.

Raja

17.03.2023 18:57

Cast je ugostiti predsednika u svoj grad.

Tea

17.03.2023 18:59

Ovo je dokaz koliko drzava i predsednik vole svoj narod.

Ivan

17.03.2023 19:02

Nasem predsedniku je ustav na prvom mestu, iznad svega

Gruja

17.03.2023 19:02

Narod voli da doceka svog predsednika

Maja

17.03.2023 19:17

Predsednik nastavlja da obialzi Srbiju, svaka čast, tako treba!

Jovan

17.03.2023 19:18

Jako mi je drago što predsednik obilazi celu Srbiju i što zna tačno šta se dešava u našoj zemlji!

Jana

17.03.2023 19:19

To je pravi predsednik koji bori za svoj narod!

Lena

17.03.2023 19:22

Narod poštuje sve što Vučić radi i što se bori za svoju zemlju.

velja

17.03.2023 19:28

Predsednik pokazuje koliko voli i poštuje svoj narod

jana

17.03.2023 19:30

Predsedik ovim pokazuje koliko voli svoju zemlju i svoj narod

aca

17.03.2023 19:31

Predsednik je dokazao da je čovek iz naroda!!

velja

17.03.2023 19:33

Predsedniik hoće da sasluša svakog i da pomogne svakome

aca

17.03.2023 19:34

Predsednik je imao doček kakav zaslužuje

sanja

17.03.2023 19:35

Dokaz da narod voli predsednika i on narod.

bane

17.03.2023 19:37

Svaka čast predsedniku na svemu što radi i što stiže da popriča i sa narodom!!

Andjelka

17.03.2023 20:49

Veliki broj ljudi želi da se zahvali i pozdravi Predsednika Vucica.