BURA U VAŠINGTONU! Jeremić pod lupom američkih istražnih organa, SAD veruju da je duboko upleten! (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen

U pismu Jeremiću, Komer je naveo da je revizija svedočenja od strane komisije u federalnom krivičnom gonjenju Sjedinjenih Država protiv Patrika Hoa, navela članove Odbora za nadzor i odgovornost Predstavničkog doma da veruju da Jeremić ima evidenciju i informacije u vezi sa inostranim poslovima porodice Bajden.

Jeremić je već upozoren da će mu biti uručen sudski poziv ako se ne odazove.

BURA U VAŠINGTONU! Jeremić pod lupom američkih istražnih organa, SAD veruju da je duboko upleten! (FOTO)

Alo

 

 

Međutim, Vuk Jeremić je odbio da pruži informacije o svom sumnjivom biznisu sa Kinezima i Bajdenovim sinom, Hanterom.

Angažovao je jednu od najskupljih advokatskih kancelarija u SAD, pa sada kuka kako je on kao lider stranke "proganjan", te trpi štetu i poziva se na predsednika SAD, Džoa Bajdena.

Jeremić se sada grčevito trudi da zaštiti svoje saučesnike u sumnjivim poslovima, jer je zajedno sa njima zgrnuo milione.

Dakle, za razliku od prethodne velike afere u koju je bio umešan (kada je njegov pajtos Patrik Ho u Njujorku dobio tri godine zatvora zbog korupcije i pranja novca), lider Narodne stranke teško će ovog puta moći da izbegne odgovornost. 

Podsetimo, vodeći američki mediji danima pišu o korupcionaškoj aferi, otkrivajući Jeremićevu upletenost  veze s Hanterom Bajdenom i Kinezima. Kongresmen Komer se, inače, u dokumentima poziva na svedočenje Vuka Jeremića tokom suđenja Patriku Hou, gde lider NS priznaje da je od Kineza dobio stotine hiljada dolara.

Komer Jeremića označava kao jednog od ključnih ljudi koji su povezivali Hantera, čiji je otac tada bio potpredsednik SAD, sa Kinezima, za šta je očigledno bogato nagrađen. Toliko o patriotizmu lidera NS i njegove partije, koji se zaklinju u Ruse i odbranu Kosova, a grabe američke usluge i kineske pare. Kako se već pisalo, Jeremić je od Hantera Bajdena tražio da mu pomogne (preko oca) da postane generalni sekretar Ujedinjenih nacija.

Svestan je Jeremić da je kriv i odbija da pruži informacije, ali Komer je bio jasan, vreme ćorke nije daleko.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zora N

08.03.2023 23:23

Narod Srbije finansirao je i podrzao.hohstaplera .